6.3.2020 klo 14:06
Uutinen

Yrittäjä, nyt on aika vaikuttaa: Onko kunnassasi hyvä yrittää?

— Onko kunnassasi hyvä yrittää, vai voisiko joku asia olla paremmin, kysyy Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko.

Hän muistuttaa, että Yrittäjien kuntabarometri -kysely on nyt auki. On siis oikea aika vaikuttaa ja antaa palautetta kunnan yrittäjäystävällisyydestä sekä evästää kunnan päättäjiä tulevaa varten.

— Haluamme kuulla juuri Sinun mielipiteesi yrittämisen arjesta omassa kunnassasi. Sinä olet paras asiantuntija, ja siksi toivomme vastauksiasi, Risikko sanoo.

Hänen mukaansa kuntabarometrista hyötyvät kaikki.

— Kunnat saavat tietoa parannusta vaativista kohteista ja yrittäjäyhdistyksille tulee tärkeätä faktaa siitä, mihin asioihin yhdistyksen pitää jäsentensä puolesta kunnassa vaikuttaa. Ja jos kaikki menee nappiin, hyötyvät yrittäjyyden edellytysten paranemisesta niin yrittäjät kuin kaikki mutkin kuntalaiset, Risikko lupaa.

Tutkimuksesta saadut tulokset ovat tärkeä työkalu yrittäjien ja kuntien yhteistyön kehittämisessä. Jotta yrittäjien mielipiteet näkyvät aidosti tuloksissa, on tärkeää, että kerrot omat näkemyksesi:

https://www.yrittajat.fi/yrittajajarjesto/nain-vaikutamme/kunnat-ja-yrittajyys//a/palvelut/yrittajien-kuntabarometri-618480

Mikäli olet jo vastannut kyselyyn, kiitämme osallistumisesta. Ellet ole vielä vastannut, toivomme vastausta tiistaihin 31.3. mennessä.