21.11.2017 klo 09:20
Uutinen

Yrittäjien ja koulutusjohdon huippukokous Helsingissä

Suomen Yrittäjät järjestää 8. helmikuuta koulutusjohdon ja yrittäjien huipputapaamisen Helsingissä. Puhujina ovat muun muassa Ponssen Juha Vidgren, Yrittäjien Mikael Pentikäinen ja opetusministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen.

Tapahtuma kokoaa yhteen oppilaitosjohtoa kaikilta asteilta, yrittäjiä sekä sidosryhmiä. Kulttuuritehdas Korjaamolla järjestettävä foorumi tarjoaa inspiroivaa osaamisen kehittämistä monialaisessa kollegajoukossa, yhdessä yrittäjien kanssa. Tapahtumasta saa ajatuksia, askelmerkkejä ja verkostoja organisaation yrittäjyyttä tukevan osaamisen johtamiseen.

Koulutusjohdon foorumi on jatkoa Suomen Yrittäjien Kunnallisjohdon seminaarille, johon osallistuu vuosittain noin tuhat vaikuttajaa ja yrittäjää. Yrittäjien yhteistyökumppanina koulutusjohdon foorumissa on muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Foorumi on suunnattu koulutuksen eri tason johtotehtävissä toimiville, luottamushenkilöjohdolle, yrittäjyysvastaaville sekä oppilaitosyhteistyöstä kiinnostuneille yrittäjille ja yrittäjyyttä tukeville sidosryhmille. Parhaimman hyödyn tapahtumasta saa osallistumalla yhdessä kollegojen kanssa.

Kannattaa ilmoittautua heti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoa tapahtumasta täältä

toimitus(at)yrittajat.fi