20.8.2020 klo 13:24
Uutinen

Yrittäjyyden olohuone joka perjantai Luotsi Joensuussa

Yrittäjyyden Olohuone tarjoaa tiiviitä, yrittäjähenkisiä tilaisuuksia täynnä inspiroivia ja hyväntuulisia haastatteluita, tarinoita ja kokemuksia, kulttuuri- ja yllätysvieraita sekä myytäviä yrityksiä. Tilaisuudet tarjoavat myös mutkattomia kohtaamisia yrittäjien kesken.

Kyteekö sinussa yrittäjyyden itu? Ehkä haudot omaa yritysideaa tai pohdit kevytyrittäjyyden mahdollisuuksia. Vai voisiko valmiin liiketoiminnan jatkaminen olla sinun polkusi yrittäjäksi? Tervetuloa kasvattamaan yrittäjyyden ituasi Yrittäjyyden olohuoneeseen Luotsiin, jossa joka perjantai klo 12 vietetään yrittäjyysperjantaita.

Yrittäjyyden olohuone on kaikille avoin, rento matalankynnyksen kohtaamispaikka, johon uskaltaa tulla omien, hyvin alustavienkin yritysideoiden kanssa. Paikalla on aina perjantaisin yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen sekä valmiin liiketoiminnan mahdollisuuksiin perehtyneitä asiantuntijoita sekä Luotsin yritysagentteja valmiina keskustelemaan kanssasi yrittäjyydestä.

Lue lisää, tutustu tulevan perjantain ohjelmaan ja osallistu etänä mukaan tätä kautta >>

Voit tulla käymään mieltäsi askarruttavien yrittäjyyteen liittyvien kysymyksien kanssa, keskustelemaan omasta yritysideastasi tai vain kuuntelemaan inspiroivaa ohjelmaa. Tapahtumaa voi seurata paitsi livenä Luotsissa, myös verkossa reaaliaikaisesti tai tallenteena. Yrittäjyysperjantain yhteydessä järjestettävässä Rekryperjantaissa voit päästä myös suoraan työhaastatteluun.

HUOM! Oletko sinä etsimässä jatkajaa yrityksellesi? Onko sinussa esiintyjän verta tai haluatko tuoda oman tarinasi julki suuremmalle yleisölle? Haemme nyt yrittäjiä Olohuoneen tuleviin tapahtumiin. Tilaisuudessa yritystoiminta saa erinomaisen näkyvyyden niin livenä kuin etänä sekä se on erinomainen mahdollisuus kirkastaa yritysimagoa. Ota yhteyttä joonas.hiltunen@yrittajat.fi tai p. 050 448 8468, jos kiinnostuit mahdollisuudesta!

Olohuoneet pidetään joka perjantai klo 12 Luotsi Joensuussa, Kauppakeskus Centrumissa, osoitteessa Kauppakatu 29. Voit seurata tilaisuutta myös etänä webinaarilinkin kautta, joka löytyy Luotsi Joensuun Facebook -sivuilta.

Mukana: Business Joensuu, TE-palvelut, Pohjois-Karjalan Yrittäjät / Jatkis –hanke, Spark Joensuu sekä Luotsin yritysagentit.