9.2.2024 klo 12:35
Uutinen

Elinkeino-ohjelmaa valmisteleva yritysfoorumi pidetään 29.2.2024

Yrittäjät, nyt on tilaisuutesi vaikuttaa kunnan elinvoimaisuuteen!

Yritysfoorumissa on tarkoitus valmistella uuden elinkeino-ohjelman laatimista vuosille 2024–2026. Onko Sipoo elinvoimainen kunta, jonka kehittymisen perusedellytykset ovat kunnossa? Onko mielikuva Sipoosta pysynyt peruspositiivisena? Mihin suuntaan elinkeinopolittiinen ilmasto on kehittynyt? Nämä ja monta muuta polttavaa kysymystä ovat kuntapäättäjien, yrittäjien ja elinkeinoasioista päättävien pohdittavana tulevassa yritysfoorumissa.

Yritysfoorumisarjan ensimmäisessä osassa tarkastellaan Sipoon kunnan nykytilaa ja luodaan askeleita prosessin etenemiselle. Nykyinen elinkeino-ohjelma on tehty vuosille 2018-2023. Elinkeinon ja elinvoiman nykytilaa tarkastellaan eri toimijoiden näkökulmasta ja myös Sipoon mahdollisuuksia tuodaan esiin asiantuntijapuheenvuorojen kautta kerrotaan kunnan tiedotteessa.

Puheenvuorojen jälkeen luvassa paneelikeskustelu johon myös yleisö voi esittää kysymyksiä. Seuraavassa kahdessa foorumissa on tarkoitus kerätä aineistoa elinkeino-ohjelmaa varten.

Ensimmäinen seminaari pidetään to 29.2.2024 klo 17.00-20.00 Topelius-salissa Nikkilässä (Pohjoinen Koulutie 2, Sipoo). Varaathan ajan kalenteriisi! Kahvitarjoilu alkaa klo 16.00. Toimialajohtaja Jukka Pietinen avaa tilaisuuden klo 17.00. Julkaisemme seminaarin ohjelman ja yritysfoorumeiden tarkemmat päivämäärät hieman myöhemmin.

Ilmoittautuminen ma 26.2.2024 klo 12.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan mahdolliset ruokarajoitteesi!

Ilmoittautuminen Yritysfoorumiin

Företagsforumet bereder näringsprogrammet i 29.2.2024!

Företagare, nu har du möjlighet att påverka kommunens livskraft!

Målet med Företagsforumet är att bereda utarbetandet av ett nytt näringsprogram för åren 2024–2026.

Är Sibbo en livskraftig kommun, vars grundförutsättningar för utveckling är i skick? Är uppfattningen om Sibbo fortfarande positiv? I vilken riktning har det näringslivspolitiska klimatet utvecklats? Dessa och flera andra brännande frågor ställs till kommunala beslutsfattare, företagare och de som beslutar om näringslivsärenden i det kommande Företagsforumet.