KPY-blogi
7.6.2024
Mervi Järkkälä

Arvoisat yrittäjäystävät, kollegat, koko Yrittäjien jäsenkunta ja yhteistyökumppanit

Haluan esittää nöyrän kiitoksen kuluneista työvuosista Keski-Pohjanmaan Yrittäjissä, sillä aion siirtyä uuteen lukuun elämässäni. Yli 37 vuoden työuran jälkeen on tullut aika sanoa hyvästit tämän upean työyhteisön Keski-Pohjanmaan Yrittäjien ammatillisen polkuni varrelle. Jatkan uusissa haasteissa 1.9.2024.

Menneiden vuosien aikana olen saanut kokea monia mielenkiintoisia haasteita, merkittäviä saavutuksia ja ennen kaikkea arvokkaita kohtaamisia. Olen saanut tehdä työtä, jota arvostan sekä nauttia työyhteisöstä ja kontakteista kanssanne. Yhdessä olemme rakentaneet menestyvän aluejärjestön.

Haluan kiittää teitä kaikkia yhteistyöstä, tuesta ja kannustuksesta, joita olen saanut koko urani ajan. Ilman teitä tämä onnistunut matka ei olisi ollut mahdollinen. Haluan esittää erityiset kiitokseni Keski-Pohjanmaan Yrittäjien omille luottamusmiehille nyt ja vuosien varrelta, ihania muistoja kulkee mukanani. Kiitos sydämestä myös toimiston henkilökunnalle, Nina, Heidi, Riitta ja Fanni. Ilman kaikkien teidän ammattitaitoa, ystävyyttä ja yhteistyötä emme voisi nostaa leukaamme siitä, että Keski-Pohjanmaan Yrittäjät on menestynyt hyvin sekä taloudellisesti että toiminnallisesti. Tästä on seuraajani hyvä jatkaa.

Olen oppinut matkallani paljon ja olen kiitollinen jokaisesta jaetusta hetkestä. Yrittäjien ja koko alueen edunvalvontatyö jatkuu ja toivomme kaiken tämän maailman melskeen keskellä, että säilytämme positiivisuuden ja kiitollisuuden kaikista niistä asioista, jotka meillä on hyvin. Edellinen siksi että tulevat sukupolvet myös oivaltavat olla kiitollisia hyvistä asioista. Pidetään positiivisuutta yllä.

Vaikka tällä hetkellä jäähyväiset tuntuvat haikeilta, tiedän, että ystävyyssiteemme säilyvät. Toivotan teille kaikille menestystä ja onnea tulevaisuudessa. Alueen ja yrittäjiemme edunvalvonta on tärkeää, että pysymme elinvoimaisina. Toivon tulevalle valitulle toimitusjohtajalle onnea matkaan ja luotan siihen, että sama upea tuki kentältä kantaa myös hänen urallaan.

Kiitos.

Toivoo Mervi

Mervi Järkkälä