Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Valkeakosken kesäpassi
Koskissa kuohuu
18.4.2023

Kesäpassi 2023 -kampanja alkaa 5.6.

Valkeakosken Kesäpassi 2023 -kampanjan tavoite on lisätä ihmisten innostusta ostaa tuotteita ja palveluita paikallisista yrityksistä ja näin tukea valkeakoskelaista yrittäjyyttä. Kampanjassa mukana on joukko paikallisia yrityksiä. Jokainen mukana oleva yritys lahjoittaa vähintään 25 € arvoisen arpajaispalkinnon kampanjan lopuksi suoritettavaan arvontaan. Kampanja-aika on 5.6.2023- 6.8.2023 ja palkintojen arvonta suoritetaan 13.8.2023. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Valkeakosken kesäpassi 2023 -kampanjassa kerätään kesäpassiin leimoja/merkintöjä mukana olevista yrityksistä. Jokaisesta ostosta saa yhden leiman passiin. Passiin tulevaan merkintään ei ole mitään vähimmäisostorajaa ja niitä voi kerätä useamman samastakin yrityksestä. Kun passissa on 6 leimaa, se palautetaan yhteistiedoilla täydennettynä johonkin kampanjassa mukana olevaan yritykseen. Passeja voi kerätä niin monta, kuin kampanja-aikana ehtii.
Kesäpasseja on saatavilla mukana olevista yrityksistä, joissa on myös nähtävillä kampanjan säännöt sekä arpajaisten palkintoluettelo. Arvontaan osallistuvien henkilö- tai yhteystietoja käytetään vain tässä arvonnassa eikä niitä talleteta mihinkään.

Kampanjan päätyttyä passit ja yhteistiedot hävitetään. Ohjeet ja palkintoluettelo on nähtävillä myös Valkeakosken kesäpassi 2023-Facebook-sivulla.

Kampanjan vastuuhenkilöinä toimivat Hely ja Antti Pallari. Lisätietoja kampanjasta voit kysyä sähköpostitse hely@bohemlifestyle.fi tai puhelimitse 050 347 4962 / Antti.

Kesäpassi-kampanjaan voi osallistua täältä.