Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Tule mukaan huippuverkostoon! #nostetaanrimaa

Meidän joukkoomme on helppo sujahtaa. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja paikallisyhdistysten muodostaman kattavan verkoston lisäksi, meillä on verkostoja yksinyrittäjille, nuorille, kasvuyrittäjille, vaikuttajille, senioreille ja Parempaa Pisnestä Yhdessä – verkosto, tutustu verkostoihin. Olemme aina kiinnostuneita juuri sinun yrittäjätarinasta ja sinusta. Meillä yrittäjät tekevät yhteistyötä ja auttavat toisiaan. Ympäri vuoden meillä on juuri sinulle monipuolisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Jäsenetuja käyttämällä säästät euroja ja asiantuntijat ovat sinun käytettävissä. Myös vaikuttamistyöstä kiinnostuneille on paikkoja haettavana joka vuosi. Tule mukaan!

Uusin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjä – lehti on ilmestynyt!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjä-Lehti jaetaan Kalevan välissä ja se tavoittaa 125 000 Kalevan lukijaa. Lehti on vapaasti luettavissa kaksi viikkoa kaleva.fi näköislehtien alla. Kalevan tavoittaa n. 90% alueen yrityspäättäjistä.

Alueen tapahtumat ja koulutukset

Maksuton
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

TYÖNANTAJAMIELIKUVAN KEHITTÄMINEN

Maksuton
Maksuton
Nuoret yrittäjät

Get Together 2023

Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

Snellmanin päivän sijoitusilta

Maksuton
Lahti Radiomäeltä kuvaaja Petri Koivisto
Maksuton
Maksuton
Porin Eteläranta

Alueen uutiset

24.2.2023 Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yritysmarkkinat tulevat jälleen

Viime vuonna hyvän vastaanoton saanut Pohjois-Pohjanmaan Yritysmarkkinat järjestetään jälleen toukokuussa. Yritysmarkkinat ovat yrityksien ostajien ja myyjien kohtaamispaikka, jossa voi avoimesti myydä yritystään potentiaalisille ostajille.…

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Jäsenistö
0
Yksinyrittäjiä
0