Jäsenedut Satakunnassa

Satakunnan Yrittäjät ry:n jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin palveluihin ja etuihin. Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi sekä paikalliset, alueelliset että valtakunnalliset yrittäjäjärjestön palvelut ja edut.

Rahanarvoiset jäsenedut ovat vain yksi jäsenetujen muoto. Yrittäjät järjestävät muun muassa jäsenilleen paljon maksuttomia tapahtumia ja koulutuksia. Maksullisiin tapahtumiin ja koulutuksiin jäsenet saavat tuntuvat alennukset. Lisäksi jäsenetuihin kuuluu erilaiset jäsenneuvontapalvelut sekä kattavat oppaat eri aiheista ja Yrittäjän asiakirjapankki.

Näin saat Yrittäjien jäsenedut käyttöön:

  • Saadaksesi edut käyttöösi tarvitset voimassa olevan Suomen Yrittäjien jäsenkortin tai mobiilikortin, jossa on jäsennumerosi.
  • Esitä kortti aina pyydettäessä.
  • Jäsennumero on mainittava etujen yhteydessä sitä kysyttäessä.
  • Tarvittaessa on käytettävä myös edunmyöntäjän tuotetunnusta tai varausnumeroa.
  • Polttoaine-edut öljy-yhtiön yritysluottokortilla, lisäksi käteisalennus Nesteeltä Suomen Yrittäjien jäsenkortin magneettijuovalta.

Yrittäjien rinnakkaiskortti

Halutessaan Yrittäjä voi tilata myös rinnakkaiskortin (5 euroa), mutta edut saa käyttöön myös mobiilikortilla!

Jäsentietojen päivitys

Jos haluat muuttaa tai tarkistaa jäsentietojasi, kirjaudu jäsenportaaliimme. Sivustolla pystyt päivittämään jäsentietojasi. Se on tärkeää, jotta voimme palvella sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin.

Kaikissa jäsenasioissa, kuten myös jäsentietojen päivittämisessä voit olla yhteydessä myös Satakunnan Yrittäjien jäsenneuvontaan:

Kiinnostuitko jäsenyydestä? Ole yhteydessä jäsenhankkijaamme:

Avaa pop-up -ikkuna