Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Verkostot

Suomen Yrittäjien verkostot yhdistävät yrittäjiä ympäri maata uusien ideoiden ja uuden tekemisen äärelle. Verkostotapahtumista saat niin vertaistukea kuin uusia näkökulmia ja kumppaneita yritystoimintaasi.

Nuorten yrittäjien verkosto

Koskaan ei ole liian aikaista yrittää. Nuoret Yrittäjät -verkosto tuo nuoret yrittäjät ja yrittäjiksi aikovat yhteen muun muassa valtakunnallisissa Get Together -tapahtumissa ja paikallisissa verkostoitumisbileissä. Tuemme myös yrittäjyyttä harkitsevia opiskelijoita tarjoamalle heille maksuttoman opiskelijajäsenyyden.

Yksinyrittäjien verkosto

Meidän kanssamme yksinyrittäjä ei ole koskaan yksin. Yksinyrittäjäverkostomme varmistaa, että yksinyrittäjien ääni kuuluu, kun yrittäjän asiaa ajetaan.

Maahanmuuttaneiden verkosto

Maahanmuuttaneiden yrittäjien verkoston johtoryhmän tehtävänä on edistää maahanmuuttajayrittäjien asemaa Suomessa ja käynnistää maahanmuuttaneiden yrittäjien verkoston toimintaa ympäri Suomea.

Henkilöt kokoustilassa

Luovan alan verkosto

Luovan alan verkoston tekemistä ja toimintaa ohjaa verkoston johtoryhmä, joka koostuu 12 yrittäjästä eri puolilta Suomea. Tavoitteena on nostaa luovan alan yrittäjien toimintaympäristön haasteita esiin sekä löytää uusia keinoja tukea tämän hyvin moniulotteisen alan yrittäjiä.

Ruotsinkielisten yrittäjien verkosto (ruotsiksi)

Yrittäjien jäsenenä pääset verkostoitumaan yrittäjäkollegoidesi kanssa: inspiroidu ja löydä kumppaneita sekä asiakkaita!

Liity jäseneksi

Verkostojen johtoryhmät

Suomen Yrittäjien verkostot yhdistävät yrittäjiä ympäri maata uusien ideoiden ja uuden tekemisen äärelle. Verkostot tuovat näkökulmaa erilaisiin yrittäjäryhmiin ja ovat erinomainen väylä kaikille, jotka haluavat vaikuttaa asioihin konkreettisesti.

Tule mukaan verkostoitumaan tapahtumiimme

Kytäjä Golf ilmakuva

Yrityshakemisto

Yrityshakemistosta löydät niiden Suomen Yrittäjien jäsenyritysten tiedot, jotka ovat antaneet luvan tietojen julkaisuun.