Jalasjärven Yrittäjät

Jalasjärven Yrittäjät

Me pidämme yhtä ja Jalasjärven Yrittäjien puolta

Yrittäjäyhteisö verkostoituu ja tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme toisiimme, ehkä teemme myös keskenämme kauppaa!

Liity ja osallistu

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lämpimät onnittelumme!

Yrittäjäjuhlassamme Pelimannituvalla palkittiin eilen (25.11.2023) Jalasjärven Yrittäjien Vuoden Yksinyrittäjänä 2023 Jokipiin Auto- ja Laitehuolto sekä Vuoden yrityksenä 2023 Arvoises Oy.
Veli-Pekka Peltomäki on perustanut Jokipiin Auto- ja Laitehuollon kesällä 1993. Autonomi-ketjuun kuuluvassa yrityksessä on huollettu ja korjattu henkilö- ja pakettiautoja sen perustamisesta lähtien.
Anne Ojajärvi (kuvassa oikealla) perusti Arvoises Oy:n syksyllä 2017. Kolmella paikkakunnalla toimivan yrityksen palveluja ovat lasten ja nuorten tilapäishoito, nuorten aikuisten lyhytaikainen asuminen, viittomakielen opetus ja tulkkaus sekä neuropsykiatrinen valmennus.

Yrittäjäjuhlassa luovutettiin maatalousyrittäjä Timo Viinamäelle Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin Timanttiristi 30 vuoden yrittäjätoiminnasta. Lisäksi yhdistys huomioi 50 vuotta täyttäneet jäsenyrittäjät Satu Kiviniemen, Juha Kiviniemen, Ilkka Niemen ja Niina Yli-Peltolan.

Jalasjärven Yrittäjien hallitus

Lämpimät kiitokset kaikille Aukusti-Markkinoiden 12.8.2023 kävijöille, myyjille, erilaisissa järjestelyissä auttaneille ja arvontapalkintojen lahjoittajille. Väkeä oli runsaasti liikkeellä ja sää suosi!

Jalasjärven Yrittäjät ry

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

28.5.2024 Uutinen

Miitta Kopra | Vantaan vuoden 2024 nuori yrittäjä

Unelmien ammatissa Vantaan Seudun Vuoden nuori yrittäjä 2024 on Miitta Kopra. Hän antaa henkilökohtaista yksilövalmennusta verkossa ja pyörittää toiminnallista crossfitsalia Vantaan Nikinmäessä. Kopra on…