Vantaan Yrittäjät

Nuoret yrittäjät Vantaa

Nuorille (alle 40-vuotiaille) yrittäjille suunnattu yhteisö, joka on osa Vantaan Yrittäjiä.

Oletko aloittamassa yritystoimintaa? Etsitkö yhteistyökumppania? Oletko juuri muuttanut Vantaalle? Haluatko kasvattaa liiketoimintaa? Oletko palkkaamassa ensimmäistä työntekijää? Pyritkö kansainvälisille markkinoille? Kaipaatko yrittäjäkollegoita?

Nämä kaikki ovat niitä hetkiä, kun verkostoille olisi tarvetta. Tule mukaan luomaan Nuoret Yrittäjät Vantaa -verkostoa. Pääset mukaan VYNYn (Vantaan Yrittäjien Nuoret Yrittäjät) toimintaan liittymällä Vantaan Yrittäjien jäseneksi.

Jäsenenä saat käyttöösi monipuoliset jäsenedut, joihin kuuluu esimerkiksi maksuton lakineuvontapalvelu ja asia- ja sopimuskirjanpankki. Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi Vantaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien palvelut ja edut.

Yrittäjäkollegoita ympäri Suomen

Sekä paikallisen että valtakunnallisen yhteisön kautta yrittäjät saavat vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista apua yrittämiseen. Nuoret Yrittäjät järjestävät lisäksi matalan kynnyksen tapahtumia eri puolella Suomea, joihin ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet.

Jos olet kiinnostunut Vantaan Nuorten Yrittäjien toiminnasta, ota yhteyttä joko VYNYYN tai Vantaan Yrittäjien toimistoon. Alla löytyvät yhteystiedot.

VYNY | Yhteyshenkilö Vantaan Yrittäjät

Katja Teräs

Koordinaattori
Vantaan Yrittäjät