29.8.2017 klo 08:02
Uutinen

20. yrittäjänpäivä on täynnä tapahtumia

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään viikon kuluttua tiistaina 20. kerran. Päivä on täynnä yrittäjähenkisiä tapahtumia ja toimintaa.

Yrittäjän päivä alkaa Hämeessä aamukahvien merkeissä. Hämeenlinnan Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen aamukahvit torilla klo 8–10. Aamukahvia nautitaan myös Hauholla, Hausjärvellä, Humppilassa, Kalvolassa, Lammilla, Lopella, Tuuloksessa ja Ypäjällä. Riihimäellä Yrittäjät nauttivat yhdessä syyslounasta. Iltatilaisuuksia järjestetään muun muassa Hausjärvellä, Lopella ja Riihimäellä.

Hämeenlinnassa nostetaan lippu salkoon klo 8.15. Tilaisuudessa puhuu kaupunginjohtaja Timo Kenakkala, lisäksi kuullaan yrittäjätarinoita ja kukitetaan ansioitunut yrittäjä. Iltapäivällä on vuorossa keskustelutilaisuus elinvoimasta Raatihuoneella. Paikalle on kutsuttu valtuutetut ja keskeiset virkamiehet. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa keskustelua ja jäädä verkostoitumaan kevyen purtavan merkeissä. Tämä tapahtuma edellyttää ilmoittautumista.

Lopella Yrittäjän päivän iltatilaisuudessa ovat puhumassa muun muassa elinvoimajohtaja Jyrki Käki, ekonomisti Petri Malinen Suomen Yrittäjistä ja henkilöstöpäällikkö Heidi Juonela RTV Oy:stä. Yrittäjien syyslounaalla Riihimäen lukiolla keskustellaan yrittäjien ja lukion yhteistyömahdollisuuksista. Katso Yrittäjän päivän tapahtumista tarkemmin alla olevasta linkkilistasta.

Yrittäjän päivää julistetaan Hausjärvellä myös yrityskierroksella, joka tehdään 7.9. yhteistyössä Hausjärven kunnan kanssa. Hattulan Yrittäjillä on samana päivänä Nuorten Yrittäjien Oma Firma -gaala. Janakkalassa kokoonnutaan aamukahvien merkeissä 8.9. ja yrittäjähenkisen viikon päättää Lopen Yrittäjien kirkkopyhä ja kirkkokahvit 10.9.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi