14.2.2022 klo 10:00
Uutinen

5 hyvää syytä, miksi sähköauton liisaaminen on yrityksesi etu

Kaupallinen yhteistyö: Arval

Sähköautojen vyöry markkinoille on käynnistänyt auto- ja leasingteollisuuden suurimman murroksen sitten hevoskärryistä luopumisen: useampi perinteinen valmistaja on jo ehtinyt ilmoittaa lopettavansa polttomoottoriautojen tuotannon kokonaisuudessaan seuraavien vuosien aikana.

Yrityspäättäjät ja autoilijat saattavat yhä kuitenkin puntaroida onko jo oikea aika siirtyä uuden teknologian pariin ja he haluavat tehdä parhaan mahdollisen päätöksen – siksi me autoalan asiantuntijat Arvalilla saammekin paljon kysymyksiä siitä, kuinka toimivia ja hyviä valintoja nämä modernin käyttövoiman ajoneuvot oikeasti ovat.

Kokosimme viisi hyvää syytä tuoda uutta energiaa arkeesi ja liikkumiseesi liisaamalla sähköauton.

1. Lyömätön ajokokemus

Sähköauton ratin takana hiljaisuus on uusi paras ystäväsi. Polttomoottorin murinassa on oma kutkutuksensa, mutta arkemme täyttyessä jatkuvasti eri laitteiden ilmoitusten kilinästä, äänetön ja miellyttävä matkanteko sähköautolla on todellista arjen luksusta. Yrityksesi autoilijat ansaitsevat matkustaa rentoutuneesti ja aidosti palautuen työpäivän jälkeen – tämä todella tukee heidän hyvinvointiaan ja tuottavuuttaan.

2. Sähköauton jäännösarvo ei ole sinun huolesi

Sähköautot ovat uusia tulokkaita markkinoilla – osaatko ennustaa niiden jäännösarvon muutaman vuoden kuluttua? Liisaamalla auton ulkoistat riskienhallinnan leasingyhtiölle. Huoltoleasingin parhaita puolia on myös budjetoinnin helppous: tiedät aina etukäteen auton kuukausittaisen kulun, joka kattaa kaiken autoiluun liittyvän – voit heittää hyvästit huoltolaskujen tuomille yllätyksille!

3. Ei autoveroa

Haluaisitko maksaa vähemmän uudesta autosta? Hyviä uutisia: viime marraskuusta lähtien uudesta sähköautosta ei enää tarvitse maksaa autoveroa. Keskimääräinen autovero on n. 2 000 – 3 000 €, mutta hyvin varustelluilla polttomoottoriautoilla se voi olla jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Sähköauton leasing on siis todella kannattavaa ja nyt halvempaa kuin viime vuonna!

4. Vastuullisuus ja yritysmielikuva kilpailuetuna

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisemmin toimiminen on aidosti pätevä syy sähköistää oma autokanta: tämän hetkisen tiedon mukaan sähköauton koko elinkaaren hiilidioksidipäästöt ovat vain n. 30 % polttomoottoriautoon verrattuna.

Toimimalla vastuullisesti yrityksesi voi tavoitella kilpailuetua: yhteistyön solmiminen kumppanin kanssa tai onnistunut avainrekrytointi voi oikeasti ratketa toisen osapuolen mielikuvaan vastuullisesta toimijasta. Kuka ei haluaisi pienentää hiilijalanjälkeään?

5. Unohda petroolinkatkuiset huoltoasemat ja edistä autoilijoidesi terveyttä

Yrityksesi autoilijat voivat ladata sähköautonsa kotona ja saada kulutetun sähkön korvattuna takaisin, jolloin heidän ei tarvitse enää käydä erikseen tankkaamassa autoaan huoltoasemilla. Sen lisäksi, että autoilija säästää aikaa näkyy tämä myös välittömästi hänen terveydessään: tankkauksen jälkeen ei enää tule vain automaattisesti napattua French Dogia tai suklaapatukkaa. Heidän on lisäksi ehkä käveltävä muutama lisäaskel kotona kytkiessään sähköauton lataukseen.

Kyllä: ylimääräiset askeleet ovat osa sähköauton leasingsopimusta – myös me haluamme tukea henkilöstösi hyvinvointia.

Mikäli sinäkin haluat tuoda uutta energiaa yritykseesi tai tavoitella kilpailuetua tutustu Suomen Yrittäjien jäsenille laatimaamme erikoistarjoukseen, joka löytyy Arvalin kotisivuilta!