27.11.2020 klo 11:30
Uutinen

65 syytä rakastua Yrittäjiin

Mietitkö, miksi kannattaisi kuulua Yrittäjiin tai miten me välitämme yrittäjistä ja yrittäjyydestä?

Yrittäjäjärjestö toimii jäsentensä menestyksen mahdollistajana, edunvalvojana ja tukena koko yrittäjyyden elinkaarella. Puhumattakaan kokoonjuoksijan roolista yhteisille kohtaamisille ja kokemuksien jakamiselle.

Vahvistamme yrittäjän arkea

Saat tukea, neuvontaa ja palveluita yrittäjän koko elinkaarelle, niin nosteessa kuin laskun uhatessa. Maksuttomat neuvontapalvelumme, tapahtumat ja kattavat jäsenetumme ovat rahanarvoisia ja tuottavat moninkertaisesti vastiketta jäsenmaksulle.

Vaikutamme tiedolla

Saat ajankohtaisinta tietoa elinkeinoelämästä, lainsäädännöstä ja julkiselta sektorilta. Ajamme yrittäjän asiaa tehokkaasti eteenpäin eri medioissa. Löydät oman viestintämme ja palvelutarjontamme kautta ajankohtaisia koulutuksia, uutisia, yrittäjätarinoita ja vuorovaikutteisen palvelukanavan.

Yhdessä olemme enemmän

Meitä on 115 000. Ajamme etujasi niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Meillä on suora keskustelukanava paikallisiin ja valtakunnallisiin päättäjiin sekä julkisiin hankintoihin. Verkostoitumalla saat uusia kumppaneita, liiketoimintamahdollisuuksia ja vertaistukea. Tapahtumistamme löydät paljon kaltaisiasi.

 

Löydä 65 syytä rakastua Yrittäjiin
TÄSTÄ

Liity jäseneksi ja nauti kattavista eduista
LIITY