4.12.2017 klo 16:02
Uutinen

”Aito lappilainen ystävällisyys avainasemassa” – suomalaishotelleille kansainvälistä gaalamenestystä

Hotellijohtajien mukaan vieraille on tärkeää tarjota kokonaisvaltainen elämys unohtamatta henkilökohtaista palvelua ja asiakkaan yksilöllistä huomioimista.

Rovaniemeläiset perhehotellit Arctic Light Hotel sekä Arctic TreeHouse Hotel saivat mainetta ja kunniaa viikonloppuna Sveitsin St Moritzissä pidetyssä hotellien World Luxury Hotel -gaalassa.

Molemmat keräsivät palkintoja Country Winner- ja Continent Winner -gaalassa.

– Olemme iloisia, että vieraamme ovat palkinneet meidät hyvillä arvosteluilla. Olemme onnistuneet kehittämään hotellimme palvelukulttuurin, jossa henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan yksilöllinen huomioiminen ovat mukana koko hotellivierailun ajan. Osaava henkilökunta ja aito lappilainen ystävällisyys ovat avainasemassa loistavan matkailukokemuksen luomisessa, toteaa Arctic Light Hotellin toimitusjohtaja Mikael Gröhn.

– Emme ole tyytyneet pelkkään majoitukseen, vaan tarjoamme vieraillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa he pääsevät nauttimaan kaikilla aisteillaan Napapiirin ympäröivästä luonnosta sekä lappilaisesta vieraanvaraisuudesta, jossa upea tiimimme on onnistunut loistavasti, Arctic TreeHouse Hotellin toimitusjohtaja Ilkka Länkinen jatkaa.

Molemmille perheyrityksille on tärkeää läheinen yhteistyö sekä sama intressi – saada vieraat viihtymään Suomen Lapissa.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Arctic TreeHouse Hotel