15.5.2020 klo 14:55
Uutinen

Alihankintaverkosto.fi: ilmoita tarpeesta löytää alihankkija tai mahdollisuudesta tarjota tuotantokapasiteettiasi muille

Alihankintaverkosto.fi on koronaviruksesta johtuvan resurssipulan vuoksi luotu paikallisen valmistuksen ja palveluiden verkosto.

Palvelun avulla voit hakea ja tarjota nopeasti poikkeustilanteessa tarvittavia komponentteja, raaka-aineita ja palveluita. Palvelu on maksuton ja palvelee kaikkien alojen yrityksiä uusien yhteistyökumppanien löytämisessä.

Vaikeuttaako kriittisten resurssien tai palveluiden puute toimintaasi tai onko sinulla valmistuskapasiteettia?

Ilmoita Alihankintaverkosto.fi-palvelussa tarpeestasi tai mahdollisuuksistasi tarjota valmistuskapasiteettia.

Turku Science Park Oy yhteistyökumppaneineen käynnisti koronakriisin puhjettua Alihankintaverkosto-palvelun, jonka tavoitteena on vahvistaa ja luoda uutta valmistuksen ja palveluiden verkostoa.

– Alihankintaverkoston toimintaperiaate on yksinkertainen. Verkkopalvelussa yritykset ilmoittavat joko tarpeestaan löytää alihankkija tuotteelleen tai sen osalle tai mahdollisuudestaan tarjota muille omaa tuotantokapasiteettiaan ja erityisosaamistaan. Yritykset voivat potentiaalisen kumppanin löydettyään olla suoraan yhteydessä ilmoittajaan, kertoo Turku Science Park Oy:n TechTurku-kärkialan asiakkuuspäällikkö Timo Huttunen.

Muita kiinnostavia aiheita