30.11.2019 klo 20:04
Uutinen

Alueellisen Nuori Yrittäjä -kilpailun palkinto Heikki ja Matti Pietariselle Puupietari Oy

Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen Nuori Yrittäjä -kilpailu on tarkoitettu jäsenyrityksille. Kilpailussa nuorena yrittäjänä pidetään palkinnon jakovuonna enintään 35 vuotta täyttänyttä yrittäjää. Tunnustuksen lisäksi Vuoden Nuori Yrittäjä sai Yksityisyrittäjäin Säätiön stipendinä 1500 euroa.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät luovuttivat Alueellisen Nuori Yrittäjä palkinnon yrittäjä Heikki Pietariselle (32) ja Matti Pietariselle (30) (Puupietari Oy) lauantaina 30.11. Kiteellä pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjien maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa.

Puupietari on Suomen isoimpia ovi- ja ikkunakarmien valmistajia. Perheyhtiöistä Suomen suurin karmien valmistaja. Yritys on kasvanut perustamisestaan alkaen ja jatkaa yhä kasvamistaan. Tuotteiden laatu on erinomaista.

Sukupolvenvaihdoksen myötä ulkomaankauppa on kasvanut tasaiseen tahtiin ja pyritään kehittämään tasaisesti lisää. Heikki ja Matti ovat kasvaneet yrityksen toimintaan jo nuoresta pojasta pitäen. Tämän ansiosta heille on luontevaa toimia alalla ja kehittää rohkeasti yrityksen toimintaa. Heidän laajan oman osaamisen ansiosta yrityksen toiminnan kehittäminen ja uusien investointien suunnittelu ja toteutus voidaan toteuttaa hyvinkin laajasti yrityksestä käsin.

Puupietarilla on myös tuotantolaitos, PP Energy, joka hyödyntää Puupietarin puujätteet valmistaen niistä brikettiä ja myyden sen poltettavaksi.

Nuoresta iästään huolimatta Heikki ja Matti ovat pyrkineet luomaan Puupietariin hyvän ja rennon työilmapiirin, jossa kaikilla on mukava olla. Puupietarille on tärkeää pyrkiä pitämään työntekijöistä erinomaista huolta.

Yrityksen toimipaikka: Kylänlahti 9, 83450 Vaivio

Pohjois-Karjalan Yrittäjien Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa juhlaesitelmän piti futuristi, yrittäjä Perttu Pölönen. Yrittäjäjuhla kokosi Kiteelle yli 200 yrittäjää eri puolilta maakuntaa.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Lisätietoja:

Merja Blomberg, toimitusjohtaja, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, p. 050 367 5194

Heikki Pietarinen, Puupietari Oy, p. 050 571 8086