28.1.2022 klo 10:53
Uutinen

Anamazing Race goes Hulabaloo – teillekö rastipiste?

Järjestämme lauantaina 21.5. klo 15 alkaen Anamazing Race -kilpailun yrittäjille ympäri maakuntaa. Odotamme tapahtumaan vähintään 300 osallistujaa. Tapahtumassa osallistujien itsensä muodostamat joukkueet suorittavat n. kolmen tunnin aikana tehtäviä eri yrityksissä tai yhteistyökumppaneiden pisteissä. Rastipisteet voivat olla ns. ympäri kaupunkia. Ohjaamme osallistujat eri rastipisteisiin niin, että yhdessä pisteessä ei samanaikaisesti ole sataa kilpailijaa.

Millainen olisi teidän yrityksen rastipiste?

Odotamme teiltä 20.2. mennessä ideoita siitä, millainen rastipiste yrityksessänne voitaisiin toteuttaa. Rastipisteeksi valittavat yritykset saavat tapahtuman myötä tunnettuutta ja kävijöitä, joita voi hyödyntää monin tavoin – vain mielikuvitus on rajana! Rastipisteille lähdetään Mualiman navalta klo 15 ja kilpailijoiden odotetaan palaavan anamazing raceltaan klo 18 mennessä Ravintola Albatrossiin, jossa tuomaristo julistaa kilpailun voittajan.

Valittavien rastipisteiden määrään vaikuttaa myös se, minkä verran yrittäjiä joukkueineen osallistuu kilpailuun. Ehdotuksen tehneisiin yrityksiin ollaan yhteydessä maaliskuun aikana.

Tee ehdotuksesi täältä avautuvalla lomakkeella

Lisätietoa tapahtumasta: toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen, puh. 044 568 0509 tai kirsi.sisso-litmanen@yrittajat.fi