Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Iin Yrittäjien hallitus 2022 edessä varapuheenjohtaja Anna Turtinen, puheenjohtaja Juha Kallio ja sihteeri Mari Matinlassi. Takarivissä jäsenet Heimo Turunen, Eero Tuomela, Marja Jaara ja Mauri Pirttikoski. Kuvasta puuttuvat Saila Päkkilä-Rokolampi ja Veli Paakkola.
29.1.2022 klo 11:10
Uutinen

Anna Turtinen Iin Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Teksti ja kuvat: Heimo Turunen

Iin Yrittäjien hallituksen vuoden 2022 ensimmäinen kokous oli ns. järjestäytymiskokous. Varapuheenjohtajaksi valittiin Anna Turtinen, sihteeriksi Mari Matinlassi, tiedottajaksi Heimo Turunen ja Mari Matinlassi. Puheenjohtajana toimii Juha Kallio, joka hoitaa myös rahastonhoitajan tehtäviä. Yhdistyksen kirjanpidosta vastaa edelleen Heikki Helekoski HH-Yrityspalvelusta.

Uusina jäseninä hyväksyttiin Rakennus ja Remontti Hietala, yrittäjänä Jouko Hietala, Industrial Pipe Service Oy Eero Kaattari, Pii Tchnic Oy Paavo Päkkilä, Rasipa Oy Johanna Kaisto ja Kuljetus Häkkilä Oy Klaus Häkkilä. Jäsenmäärän todettiin olevan 141.

Kunnan strategiatyön valmisteluryhmään yrittäjien edustajiksi nimettiin Juha Kallio ja Anna Turtinen.

Heimo Turunen kertoi Iin Yrittäjien historiikkikirjan tekemisen etenevän nyt talvella, kun saatiin sitä tekemään uusi toimittaja Jenny Kärki ja myös kirjaan maksullisia esittelyjä esittelemään ja myymään Arto Tolonen.

Iin lukiolaisten järjestämät yritysmessut ovat lauantaina 9.4. Iin Yrittäjät haluavat antaa tukensa messujen järjestelyyn lukiolaisten kanssa yhteisellä sovitulla tavalla. Keskustelua on käyty mm. huippuluennoitsijan kutsumisesta messuille ja Yrittäjät lupasivat järjestää myös oman esittelypisteen. Messulehti ilmestyy 24.3. yhteistyössä IiSanoman kanssa.