13.1.2020 klo 10:32
Uutinen

Apteekkituotteita ja palveluja Myrskylästä

Tänä vuonna 80-vuotta täyttävästä Myrskylän apteekista on saatavissa kattava valikoima resepti- ja itsehoitolääkkeitä niin ihmisille kuin eläimillekin. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös ravintolisät, vitamiinit, perusvoiteet, haavanhoitotuotteet sekä kosmetiikka.

Myrskylän apteekki toimii aivan Myrskylän keskustassa. Se on avattu 19.8.1940 ja on yksi luovutetun alueen apteekeista eli Kannakselta Kanta-Suomeen evakuoitu apteekki. Nykyinen apteekkari, Minna Weckström, on apteekin 9. apteekkari (kuva).

Apteekin tehtävänä on huolehtia turvallisesta ja korkeatasoisesta lääkejakelusta, muistuttaa Weckström perusasioista.

Myrskylän apteekissa on kattava valikoima resepti- ja itsehoitolääkkeitä niin ihmisille kuin eläimillekin. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat ravintolisät, vitamiinit, perusvoiteet, haavanhoitotuotteet sekä kosmetiikka.

Apteekki palvelee kaikissa lääkkeisiin, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa asiantuntevasti ja yksilöllisesti. Apteekin muita palveluita ovat muun muassa reseptien uusiminen, lääkeneuvonta, yhteisvaikutusseuranta, lääkkeiden annosjakelu, lääkejätteiden vastaanottaminen sekä lääkkeiden kotiinkuljetus.

Apteekin tarjoama annosjakelupalvelu helpottaa kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on käytössä säännöllinen lääkitys. Annosjakelupalvelun avulla asiakas voi saada kaikki säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet ja vitamiinit erillisten lääkepakkausten sijaan valmiiksi annosteltuna kätevissä annosjakelupusseissa. Pusseihin on kirjattu kellonaika muistuttamaan lääkkeen ottoajankohdasta.

Apteekissa toimii myös matkahuollon pakettipiste, jonka kautta voi noutaa paketteja, passeja ja henkilökortteja sekä lähettää verkosta ostetun paketin.

Myrskylän apteekin kotisivuille täältä: https://www.myrskylanapteekki.fi/

HUOMAUTUS: Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on huomattavasti laajemmallakin alueella, osalla jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.