20.4.2020 klo 08:29
Uutinen

Apuja verkkokaupan rakentamiseen!

Yritysten toimintaympäristön muutos koronan myötä on ollut tavattoman raju. Rajoitustoimien lakkaamisen aikataulua ei tiedetä, korona pandemian jatkon vaikutuksia ei kyetä ennustamaan, eikä sekään ole tiedossa, miten tämä kaikki vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen jatkossa kriisin väistyessä. Yrittäjät joutuvat nyt todella sietämään epävarmuutta ja tekemään valintoja ja ratkaisuja tukeutumalla vähäiseen tietoon tulevasta. Kriisin yli pitäisi selvitä ja liiketoiminnan olla sopeutunut kriisin jälkeiseen uuteen normaaliin. Tässä paineisessa tilanteessa yrittäjän ei tarvitse löytää ratkaisuja yksin, vaan yhteiskunnassa laajasti kannetaan huolta yrittäjien tilanteesta.

Pitkän yrittäjien kanssa tekemäni työn kokemus on usein osoittanut, että keskustelu ja ideointi jonkun toisen kanssa luottamuksellisesti auttaa ratkaisujen löytämisessä – useimmiten yrittäjä on se, joka ratkaisun löytää, mutta keskustelu toisen henkilön kanssa on ollut olennainen asia ”viisasten kiven” löytämisessä.

Verkkokauppa ja uusien kanavien hyödyntäminen on monelle ollut yksi keskeisistä ratkaisuista, joita yritykset ovat lähteneet rakentamaan tässä tilanteessa. Tätä verkkokaupan hyödyntämistä alueemme yritysten kilpailukyvyn parantamiseksi olen pitänyt esillä jo v. 2009 alkaen silloisen VERCCO-hankkeen kautta. Näkemystä ja kokemusta on sen jälkeen tullut yritysten verkkokaupparatkaisuista kotimaassa ja naapurimaissa. Ratkaisumallin täytyy soveltua kullekin yritykselle ja siinä uskon voivani auttaa monia.

Voit olla luottamuksellisesti ja sitoumuksetta yhteydessä! Puhelinkeskustelumme tai sähköpostin kautta käydyn ajatustenvaihdon jälkeen, voidaan yhdessä katsoa sopiva eteneminen asiassa. Tsemppiä kaikille yrittäjille!

Petri Luukkonen

p. 0400-300 552

pete@vercco.fi

Kotirintama Ky

LinkedIn: fi.linkedin.com/in/petriluukkonen