29.1.2019 klo 11:32
Uutinen

Apukäsiä kesäksi? Kesäduunaa kohtauttaa taas yritykset ja nuoret tekijät

Ilmoita yrityksesi mukaan Kesäduunaa-työn tarjoajaksi!

Kesälomajärjestelyt ovat kevään koittaessa edessä monissa työllistävissä yrityksissä. Varsinais-Suomen Yrittäjät on mukana Kesäduunaa-kampanjassa, jonka kautta yritys voi ilmoittaa vaivattomasti kesätyöntekijätarpeesta.

Kesäduunaa-kampanja hoitaa tiedottamisen kampanjassa mukana oleville motivoituneille nuorille, joten yritys välttyy kesätyöntekijän metsästämiseltä. Kampanja on myös mukana erilaisissa kesätyönhakuun liittyvissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Kesäduunaa-kampanjan tavoitteena on työllistää kesällä 2019 mahdollisimman suuri joukko nuoria Varsinais-Suomessa. Erityisesti halutaan edistää 15–18-vuotiaiden nuorten mahdollisuuksia saada tärkeää työkokemusta ja oppia työelämän perusteita.

Miten mukaan?

Kesätyöntekijätarpeesta voi ilmoittaa täyttämällä lomakkeen täällä. Kampanjaan mukaan ilmoitetut työpaikat kootaan Kesäduunaa-sivustolle. Mukaan kampanjaan voi ilmoittautua 31.5.2019 saakka.

Kesäduunaa-väki markkinoi työtehtäviä eri-ikäisille nuorille Varsinais-Suomessa. Tämän jälkeen nuori itse ottaa yhteyttä yrityksen yhteyshenkilöön ja sopii mahdollisesta työhaastattelusta ja jatkotoimenpiteistä yhdessä yrityksen kanssa.

Yrityksen on myös mahdollista saada kampanjan kautta tukea ja apua erilaisten kysymysten kanssa. Kesäduunaa-sivustolle on koottu materiaaleja, linkkejä ja vinkkejä, joista on hyötyä, joista on hyötyä kun yritys palkkaa kesätyöntekijää. Katso lisää täältä!

Kesätöitä etsivä nuori kesäduunari löytää lisää tietoa kampanjasta ja tukea työnhakuun täältä.