7.9.2017 klo 10:41
Uutinen

Asianajotoimisto Eversheds Sutherland laajentaa Venäjälle

Uudet toimistot aukeavat Moskovaan ja Pietariin.

Kansainvälinen Eversheds Sutherland on ilmoitti avaavansa toimistot Moskovassa ja Pietarissa. Laajentuminen Venäjälle oli vain ajan kysymys, sillä organisaation asianajotoimistoja on jo peräti 66 kpl 32 eri maassa. Viimeisimpinä ennen Venäjän valloitusta Eversheds Sutherland on avannut toimistot Luxemburgissa, Singaporessa, Düsseldorfissa ja Brunei Darussalamissa.

Moskovassa ja Pietarissa työskentelee yhteensä viisi osakasta ja 17 muuta lakimiestä. Toimistot tarjoavat liikejuridiikan kaikki palvelut painottaen kiinteistö-, riidanratkaisu-, transaktio-, yhtiö- ja työoikeuspalveluita. Tiimi, joka on aiemmin toiminut arvostetun pohjoismaisen asianajotoimiston osana, on toiminut Venäjällä yli 25 vuotta. Venäjän toimintoja johtaa toimitusjohtaja Victoria Goldman, joka on saanut Chambersiltä tunnus-tuksen ”Eminent Practitioner”. Hänen tukenaan ovat osakkaat Yury Pugach (kiinteistö, oikeudenkäynnit, riidanratkaisu), Luke Wochensky (oikeudenkäynnit ja riidanratkaisu, yritysrikollisuus ja –tutkimukset), Mikhail Timonov (yhtiöoikeus, transaktiot) ja Anu Mattila (yhtiöoikeus, transaktiot).

– Olemme seuranneet Eversheds Sutherlandin positiivista kehitystä maailmalla suurella mielenkiinnolla. Eversheds Sutherlandin laaja palvelutarjonta, maailmanlaajuinen kattavuus ja tunnustusta saaneet käytännöt tekivät siitä luonnollisen valinnan tiimillemme sekä erinomaisen pohjan nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, Victoria Goldman, Venäjän toimintojen toimitusjohtaja kommentoi.

– Kiinteistö- ja yhtiöoikeuspraktiikkamme on jo hyvin tunnustettu Venäjän markkinoilla ja odotamme mielenkiinnolla enenevässä määrin rajat ylittäviä toimeksiantoja. Sa-moin jatkamme venäläisten asiakkaidemme avustamista, kun he laajentavat liiketoimintaansa Eu-rooppaan, Pohjois-Amerikkaan sekä monipuolisille markkinoille aina Kiinasta, Irakista, Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista Singaporeen ja Pohjois-Afrikkaan, Anu Mattila jatkaa.