Asko VIren.
Asko Viren.
3.11.2021 klo 05:53
Uutinen

Asko Virén Vuoden 2021 omistajanvaihdosasiantuntijaksi

Vuoden 2021 omistajanvaihdosasiantuntija on myrskyläläinen Asko Virén. Hän on toiminut Suomen Yrityskauppojen franchise-yrittäjänä Lahdessa vuodesta 2007 alkaen. Nimitys julkistettiin Omistajanvaihdoskonferenssissa, joka järjestettiin verkkototeutuksena, Ov-studiona.

– Virèn on toiminut puolitoista vuosikymmentä, yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten välittäjänä, mutta myös kouluttajana erityisesti Päijät-Hämeen ja Kymen alueilla, mutta myös valtakunnallisesti, palkinnon luovuttanut Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen toteaa.

Valinnan teki Omistajanvaihdosfoorumi. Omistajanvaihdosasiantuntijan valinnalla halutaan kiinnittää huomiota omistajanvaihdosten eri muotoihin ja niiden kehittämiseen. Vuoden omistajanvaihdosasiantuntija nimettiin nyt yhdennentoista kerran.

Vuoden omistajanvaihdosasiantuntijan nimeämisellä annetaan tunnustus tekijälle merkittävästä työstä omistajanvaihdosten edistämisessä. Nimeämisellä halutaan tähdentää sitä, että yrityskauppoihin ja sukupolvenvaihdoksiin on olemassa erikoistuneita ammattilaisia, joihin on viisasta tukeutua.

Nimeämisellä halutaan lisätä tietoisuutta siitä, että yritysmarkkinat ovat olemassa ja niiden kehittymistä erityisesti mikroyritysten keskuudessa on hyvä edistää. Toiminnassa olevien yritysten jatkuvuus on syytä varmistaa, jotta osaamista ja omaisuutta ei haaskata.

Lisätietoja: projektipäällikkö Mika Haavisto, Suomen Yrittäjät, p. 050 550 1993, mika.haavisto@yrittajat.fi

Omistajanvaihdosfoorumia hallinnoi Suomen Yrittäjät ja sen ohjausryhmää puheenjohtaa Elinkeinoelämän keskusliitto. Sen jäseniä ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Suomen Yrittäjät, Perheyritysten liitto, Finnvera, Business Finland, Finnvera, Nordea, Suomen Yrityskaupat, Suomen Yritysvälittäjäin ja omistajanvaihdosasiantuntijain liitto, Suomen Uusyrityskeskukset, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt, Suomen Yrityskummit, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, Lappeenrannan-Lahden Teknillinen Yliopisto ja Oulun Yliopisto. Omistajanvaihdosfoorumi on avoinna myös muille asian edistämisestä kiinnostuneille tahoille.