3.10.2017 klo 14:55
Uutinen

Auran Aallot ja Varsinais-Suomen Yrittäjät yhteistyöhön – Yrittäjäuutiset Aalloille ja uusi jäsenetu

Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Auran Aallot aloittavat yhteistyön lokakuun aikana. Yhteistyö konkretisoituu torstaina 12.10. kun Auran Aaltojen taajuudella kuullaan ensimmäiset Varsinais-Suomen Yrittäjäuutiset klo 17.30. Jatkossa uutiset kuullaan aina torstaisin klo 17.30 ja uusintana perjantaisin klo 11.30. Uutiset kanavalle tuottaa Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti.

Uutisten avulla nämä kolme tahoa yhdessä pystyvät nyt tarjoamaan alueellisia yrittäjyyteen liittyviä ajankohtaisia uutisia ja ilmiöitä myös radion välityksellä.

– Auran Aalloilla halusimme lanseerata tämän hyväksi todetun Yrittäjäuutiset -ohjelmasarjan myös täällä Varsinais-Suomessa. Yrittäjäuutiset on otettu hyvin vastaan myös muilla paikkakunnilla niin yrittäjien kuin muidenkin kuuntelijoidenkin keskuudessa. Haluamme näin osaltamme myös radiossa nostaa esiin yrittäjyyden yhteiskunnallista merkitystä. Lisäksi koemme tällä ohjelmalla olevan yritysten kannalta apua myös niiden tunnetuksi tekemisessä sekä asiakkaiden kannustamisessa ostamaan paikallisilta yrittäjiltä. Siksi on hienoa saada tämä ohjelma nyt myös tänne Varsinais-Suomeenkin, toteaa Mediatakojien ja Auran Aaltojen toimitusjohtaja Sampsa Jolma.

Yhteistyö Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Auran Aaltojen välillä ei jää pelkästään radio-ohjelmaan, vaan järjestön jäsenille tarjotaan myös radiomainontaan liittyvä jäsenetu ja radiossa tullaan kuulemaan myös tunnelmia järjestön suurimmista tapahtumista jatkossa.

– Radio on tutkimusten mukaan yrittäjien ykkösmedia, joten on luonnollista aloittaa yhteistyö paikallisen toimijan kanssa, jolla on sellaiset pitkät perinteet ja hyvä tunnettuus kuten Auran Aalloilla. Kaikki keinot, jolla saamme julkisuuteen lisää uutisia pk-yrityskentästä ja lisättyä kaikkien tietoa paikallisten yrittäjien toimista, ovat tärkeitä koko maakunnalle. Haluamme, että yrittäjien keskuudessa oleva hyvä fiilis ja tekemisen ilo välittyy mahdollisimman laajalle, sanoo Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala.

Jäsenetu:

Uuden yrittäjäasiakkaan Starttikampanja

• Kampanjan kesto 1 viikko

• 50 kpl x max. 20 sekunnin mainosta

• Toistot ajetaan arkisin klo 6.00–21.00 ja la–su klo 8.00–21.00 välillä

• Hinta sisältää yhden perusmainostuotannon

Kampanjan hinta 690 € + alv

Kanavaksi voi valita Auran Aallot, Helmiradio Turku tai HitMix Turku.