16.1.2020 klo 09:03
Uutinen

Big Friday valtaa Kajaanihallin pe 31.1.

Ajattele isosti ja uskalla unelmoida

Big Friday on pääsymaksuton K18 yritystapahtuma, jossa ei pönötetä, vaan yhdistetään hyöty ja huvi. Big Friday ei ole tarkoitettu pelkästään yrittäjille, vaan se on luotu palvelemaan yrittäjien ohella yrittäjähenkisiä ja kehityshaluisia tyyppejä sekä yrittäjien sidosryhmiä. Big Friday tuo esille kainuulaista, kansainvälisen tason osaamista ja kannustaa yhteistyöhön ja luomaan verkostoja. Tavoitteenamme on, että Big Fridayn kautta Kainuusta välittyy nuorekas ja positiivinen kuva maailmalle – tänne kannattaa tulla asumaan, yrittämään ja tekemään töitä.

Innostavaa ohjelmaa ja antoisaa keidasaikaa

Big Fridayn lavalle nousevat Olli ”Kummeli” Keskinen ja vahvassa nousukiidossa oleva pop-yhtye Maustetytöt.

Olli Keskisen tarinoiden punainen lanka, paremman työpäivän idea on se, että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla. Olli kannustaa kuulijoitaan tekemään tarkkoja havaintoja omasta työpäivästään. Istutko kenties palavereissa, jotka venyvät ja joita kukaan ei johda? Huonosti tuottavat palaverit ovat hyvä esimerkki toiminnasta, jonka lopulta yrityksen asiakkaat joutuvat kustantamaan. Mitäpä jos he olisivat kärpäsinä katossa ja näkisivät miten heidän rahojaan käytetään? Keskisen havainnot ovat usein humoristisia, mutta myös ajatuksia herättäviä, inspiroiviakin. Millainen ihminen olen työntekijänä, esimiehenä, yrittäjänä, myyjänä, asiantuntijana, asiakaspalvelijana, yhteisön jäsenenä? Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Yleisö pääsee useampaan otteeseen tarkistamaan omia asenteitaan.

Tänä vuonna pinnalle ja kaiken kansan tietoisuuteen noussut tyttöbändi Maustetytöt takaa, että Big Fridayssa riittää rentoa menoa ja meininkiä. Maustetytöt on suomenkielinen, melkein kainuulainen, kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk asenteella varustettu koko kansan popbändi.

Luvassa on Big Panel -paneelikeskustelu, johon on kutsuttu edustajat kaikista Kainuussa vaikuttavista poliittisista puolueista. Paneelikeskustelun aiheena on Kainuu 2020-luvulla ja paneelia moderoi Big Tony, eli yrittäjä Toni Piirainen Planray Oy:stä.

Lavalla mennään tunnelmasta toiseen. Big Tonyn Big Dream sessio antaa aihetta unelmille ja Big Yogassa pysähdytään hetkeksi kuuntelemaan omaa kehoa. Big Yogan vetää Karri Takko Vuokatin Euforia Wellnessistä. Väliaikojen, meidän termillä keidasaikojen, musikiista vastaa suomussalmelainen DJ Olá. Esillä on myös kainuulaisia yritystarinoita ja tietenkin 3 minuutin myyntipuheita eli pitchauksia.

OhjelmaKlo 16.00 Ovet aukeavatKlo 16.30 Tervetuloa – The Big Friday ShowKlo 16.40 Yritystarinoita Kainuusta, pitchauksia ja keidasaikaaKlo 18.00 Big Panel -paneelikeskusteluKlo 18.45 Yritystarinoita Kainuusta, pitchauksia ja keidasaikaaklo 19.15 Big Dream & Big YogaKlo 19.40 Olli Keskinenn. Klo 21.00 MaustetytötKlo 22.30 Big Dance ja jamitKlo 23.00 Ovet sulkeutuvatKlo 23.00 -> Viralliset BF-jatkot Rock House Kulmassa ja Bar Narniassa

Muutamia keitaita vapaana

Big Fridayn esiintyjiä ovat myös mukana olevat yhteistyökumppanit. Yrityksillä ja yritysten sidosryhmillä on mahdollisuus varata Big Fridaysta keidas eli ständipaikka. Tällä hetkellä mukana on jo kolmisenkymmentä kumppania. Vielä on muutamia keitaita vapaana, jos haluaa tulla tekemään itseään tunnetuksi Big Fridayssa.

Big Fridayssa on myös ravintola

Big Fridayn ravintolapalvelut tarjoilee paikalliset Rock House Kulma ja Narnia Bar sekä Bistro Casa Bianca. Tarjolla on monipuolinen juomakattaus sekä suolaista ja makeaa syötävää.

Big Friday
pe 31.1.2020 klo 16.00 – 23.00
K18
PAikka: Kajaanihalli, Kajaani
Ei pääsymaksua
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:
bigfriday.fi

Järjestäjä:
Kainuun Yrittäjät, BF-tiimi

Lisätietoja:

www.bigfriday.fi

Kainuun Yrittäjät
Anu Tervonen, toimitusjohtaja
p. 044 7287 100