10.10.2021 klo 12:58
Uutinen

Cafe Tarina – vuoden 2021 länsihelsinkiläinen yrittäjä

Onneksi olkoon RTE-Kahvilat Oy:n Cafe Tarina!

Tänä vuonna Helsingin Yrittäjät – Länsi-Helsinki ry (LHY) halusi muistaa tällä kunnianosoituksella uutta työllistävää kasvuyritystä, vielä mielellään kivijalkayritystä. Cafe Tarina on perustettu vuonna 2016 ja se toimii Munkkiniemessä nyt viidettä vuotta. Yritys on kasvanut tänä aikana kannattavasti, ja avannut toisen kahvilan Tapiolaan. Alusta asti yritys on ollut työnantajayritys, ja henkilökunnan määrä on kasvanut samaa tahtia liikevaihdon kanssa.

Cafe Tarina pitää omalta osaltaan yllä Munkkiniemen Puistotien vireyttä ja eläväisyyttä yhtenä Länsi-Helsingin vilkkaimmista ja tärkeimmistä kivijalkaliikkeiden alueista. Cafe Tarina on löytänyt mukavasti oman paikkansa alueen palvelutarjonnassa. Tarjoiltavat ovat pääosin itse valmistettuja ja tarjolla on lukuisa määrä suolaisia ja makeita vaihtoehtoja erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin, sekä perinteikkäämpiä että uudempia makuja.

Halusimme tänä vuonna huomata myös erityisesti koronasta kärsineet yrittäjät. Cafe Tarinan toimiala on eräs pahiten koronasta kärsineistä toimialoista.

Yrittäjät Essi ja Tommi Rautiainen kiittävät ihanaa henkilökuntaansa. Ilman osaavaa ja joustavaa henkilökuntaa ei olisi selvitty korona-ajasta!


Vuoden 2021 LHY yritys RTE Kahvilat Oy palkittiin Cafe Tarinassa 6.10.2021.
Palkintoa vastaanottamassa yrittäjät Tommi ja Essi Rautiainen (keskellä),
palkitsemassa Jukka Tiihonen (LHY puheenjohtaja) ja Kirsi Sharma (LHY varapuheenjohtaja).