20.4.2018 klo 15:27
Uutinen

Early Warning – Maksuvaikeuksissa yrittäjä saa apua!

Yrityksen kohdatessa talousvaikeuksia ei kannata jäädä yksin miettimään asioita. EARLY WARNING -palvelu nimensä mukaisesti auttaa ja ennalta ehkäisee talousongelmia.

Itä-Suomessa (Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala) on meneillään hanke, jossa autetaan mikro- ja pk-yrityksiä talousvaikeuksissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Early Warning -palvelun on ESR-tuella rakentanut Yhteinen toimialaliitto (www.ytl.fi).

Palvelussa koulutettu asiantuntijaverkosto antaa apua ja neuvontaa yrityksille, jotka ovat jonkinasteisissa talousvaikeuksissa, mutta jotka on mahdollista terveyttää.

Palvelu koostuu erityisneuvonnasta ja uudistamisesta, joiden tuloksena yritys saa toimintasuunnitelman konkreettisista toimenpiteistä vaikutuksineen ja jotka toteuttamalla yritys voi saavuttaa tavoitteensa. Erityisneuvonta maksaa yritykselle 30 euroa ja uudistaminen 120 euroa.

Mikäli olet kiinnostunut palvelusta ota rohkeasti yhteyttä Savon Yrittäjien toimistoon:
anna-liisa.jarvenpaa@yrittajat.fi, p. 044 368 0504.

HUOM! To 31.5. klo 8.30-16 pidämme Savon Yrittäjien toimistolla ”Yritysklinikalta apua tuloksen kasvattamiseen” -klinikan, johon voit varata ajan Early Warning – asiantuntijalle. Lue lisää ja varaa aika tästä!