27.10.2017 klo 09:34
Uutinen

Ehdota Varsinais-Suomen Vuoden työyhteisöliikuttajaa

Varsinais-Suomen Yrittäjät ja LiikU palkitsevat toista kertaa yhteistyössä vuoden 2017 Varsinais-Suomen Vuoden työyhteisöliikuttajan Varsinais-Suomen Urheilugaalassa 27.1.2018. Nyt sinulla on mahdollisuus ehdottaa mukaan kisaan yritystä, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista ja mahdollistaa suunnitelmallisesti ja kannustavasti työntekijöiden liikkumisen.

Yhteistyön tavoitteena on saada palkintoa entistä paremmin esille ja samalla yhdessä vaikuttaa työviihtyvyyteen, parempaan jaksamiseen ja niiden seurauksena yritysten parempaan tuottavuuteen. Vuoden 2016 työyhteisöliikuttajana palkittiin Varamiespalvelu VMP Group. Valintaan vaikuttivat henkilöstön työhyvinvoinnin edistämiseen käytetyt monipuoliset keinot ja oma innovatiivisuus. VMP Groupin henkilöstöpäällikkö Matti Vuohiniemi uskoo, että sijoitus henkilöstön hyvinvointiin esimerkiksi arjen aktiivisuutta edistävillä vuosiohjelmilla, mittauksilla ja mobiilisovelluksilla maksaa itsensä takaisin.

– Investointi henkilöstöön on keskeinen osa liiketoimintaamme, se on tapa tehdä rahaa. Panostamalla hyvinvointiin kaikki osapuolet hyötyvät, niin VMP kuin oma henkilöstö sekä myös asiakas. Uskon, että kokonaisuudessaan teemme hyvän palveluksen koko yhteiskunnalle, sanoo Vuohiniemi.

>> Ehdota Vuoden 2017 Varsinais-Suomen työyhteisöliikuttajaa täällä