3.10.2023 klo 08:45
Uutinen

Elinvoimateko #1 Keski-Suomen ELY-keskus

Let's Talk! – puhetta vauhdittamassa Keski-Suomen ELY-keskus: Haluamme olla sujuvan arjen tekijä niin liiketoiminnassa, liikenteessä, kuin luonnossakin. Uskomme vakaasti, että Keski-Suomen elinvoima luodaan hyvällä yhteispelillä.

Olemme kutoneet verkoston maakunnan yritysneuvojista, yrittäjien arjen apureista, jotta he pysyvät tietoisina avoimista rahanlähteistä. Yhteisen pöydän ääressä viestikapula siirtyy tehokkaasti eteenpäin. Eikä yhteydenpito rajoitu pelkkään rahapuheeseen, aina kohdatessa vaihdetaan ajankohtaista tietoa puolin ja toisin. Puhutaanpa sitten yritystuista, koulutusmahdollisuuksista tai osaavan työvoiman löytämisestä, tarjontaa esittelemällä levitetään hyödyllistä ja rahanarvoista tietoa. Keskustelemalla liiketoiminnan edistämisen työkaluista, yhä useampi yritys osaa ottaa hyödyn irti, joten lupaamme puhua!

Liiketoiminta vaatii sujuvia yhteyksiä, olipa kyse teollisuuden kuljetuksista, matkailun edellytyksistä tai digitaalisesta saavutettavuudesta. Pidämme tiiviin keskusteluyhteyden arjen asiantuntijoihin, jotta osaamme olla yritysmaailman pulssilla. Hyvänä toimintamallina on maakunnallinen metsäalan liikenteen yhteistyöryhmä, jonka tavoitteena on huomioida puunkuljetusten erityistarpeita. Toimialatietoa saamme parhaiten yhteisissä keskusteluissa, joten jatketaan puhumista!

Ja mitä olisikaan sujuvuus ilman ennakointia. Asiat vievät oman aikansa, mutta prosessien kiemuroiden tuntijana, tehtävänämme on opastaa ja neuvoa läpi byrokratian. Yritämme pysytellä myös askeleen edellä, tukemalla uusia liiketoimintaideoita ja käymällä säännöllisiä taustoittavia keskusteluja esimerkiksi kaavoitusasioista kuntien kanssa. Biotuotetehdashanke haastoi meitä monin tavoin ympäristö- ja liikenneasioissa, mutta onnistunut lopputulos kiitti tekijöitään. Monimutkaisenkin palapelin saa koottua määrätietoisesti pala kerrallaan. Yhdessä tekemisen tavoitteena on sujuvoittaa ja parantaa palvelua, johon lääkkeeksi tarjoamme entistä enemmän puhetta!

Työskentelemme tehdäksemme parhaat mahdolliset olosuhteet maakunnan menestystarinalle. Elinvoimatekona lupaamme olla tavattavissa ja jatkaa tiivistä keskustelua eri areenoilla.

Uskomme, että:
Elinvoima
Luodaan
Yhdessä,
joten pysytään kuulolla!

#elinvoimalupaus #ELYkeskus #keskisuomi #yrittäjät #vauhdintekijät

Keski-Suomen elinvoimalupauksen allekirjoittaneiden toimijoiden elinvoimateot julkaistaan Keski-Suomen Yrittäjien uutisvirrassa.