5.3.2018 klo 10:28
Uutinen

Enää ei toimistoja teipata umpeen

Ensin tulivat näytteikkunalliset ravintolat ja kahvilat. Nyt toimistoihinkin näkee sisälle kadulta ja päinvastoin.

Isännöinti Kuvajassa palavat valot päivällä ja yöllä. Rakennuksen uudet omistajat, Annemari ja Seppo Kuvaja haluavat luoda keskustaan mukavaa valoisaa tunnelmaa.
– Kaikki valot on vaihdettu led-valaisimiin, joten kustannuskaan ei ole kummoinen, kertoo Seppo Kuvaja.
Valot valaisevat katua siksikin, että ikkunoita ei ole tyypilliseen tapaan teipattu umpeen tai peitetty verhoilla. Sisällä istuvat työntekijät saavat näkyä ulos, ja samalla päivänvalo pääsee sisään toimistoon.
– Tästä on tosi kiva maisema tuonne Sibelius-puistoon. On työn tekemisen kannalta mukavaa, että voi välillä lepuuttaa silmiään kauniissa maisemassa ja näkee, mitä tuolla ulkona tapahtuu, kertoo yrittäjä Seppo Kuvaja.
Toisin kuin voisi kuvitella, ikkunoiden ohi kulkevat eivät pysähdy töllistelemään koneen ääressä istuvia toimistotyöläisiä. Kuvajan toimisto on kalustettu toimistopöytien ja kaappien osalta samoilla kalusteilla, jotka palvelivat myös edellisessä osoitteessa. Se vaati tarkkaa suunnittelua ja onnea, että ikkunajako meni työpisteiden vaatiman tilan mukaan.
– Lisäksi meillä on täällä viisi kokoustilaa, saunaosasto ja kuntosali. Asukkaille ja asiakkaille on käytössä ilmaiseksi kaksi sähköautojen pikalatauspistettä ja asukkaille on myös yhteiskäyttöauto, Seppo Kuvaja kertoo.

Noin kolmen viikon kuluttua julkaistava Hämeen Yrityssanomat 2 on jo työn alla. Koko jutun Kuvajan pariskunnan taloprojektista ja rakentamisesta ja urakoinnista yleensä voit lukea lisää 22.3. Hämeen Yrityssanomista.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/ SM