11.12.2017 klo 14:27
Uutinen

Erähenkisyys on nyt pop – kaikilla mukavuuksilla

Erähenkinen lomailu sopii matkailijoille, kunhan erämökiltä löytyvät kaikki mukavuudet. Tämän on huomannut matkailuyrittäjä Kaj Järvinen, joka remontoi uutta eräkohdetta syvällä Lammin metsässä.

Evon luonnon yrittäjä Kaj Järvinen on huomannut, että erähenkisyys on koko ajan nouseva trendi. Etenkin, jos eräilyyn saadaan yhdistettyä kaikki mukavuudet.

– Kahden erähuvilamme, Lopen ja Evon erähuviloiden viikonloput täyttyvät ympäri vuoden, vaikka olisin tumput suorina ja suu supussa ilman myyntipuheita, Järvinen kertoo.

– Koska kysyntään pitää vastata ja investoida, uusi kohde syvälle Lammin metsiin on meillä työn alla. Kahden ja puolen hehtaarin vanha maatila oli siellä pahemman kerran kuoleman kielissä, mutta nostamme sen uuteen kukoistukseen, Järvinen jatkaa.

Järvinen kaipaa Hämeeseen enemmän yhteismarkkinointia kokoustamisen ja palaveeraamiseen sijaan. Järvisen mukaan olisi syytä myös miettiä sitä, onko Hämeellä jotain uutta, mielenkiintoista ja säväyttävää tarjottavana matkailijoille.

– Tullaanko tänne, jos yhdessä markkinoimme entistä tavaraa. Onko meillä kiinnostavaa sisältöä? Järvinen kysyy.

Matkailuyrittäjien varauskirjat ovat täyttyneet viime vuotta vilkkaammin, mikä toivottavasti ennakoi syvimmän notkahduksen olevan takanapäin. Lue koko juttu Hämeen Yrityssanomista, joka ilmestyy torstaina 14.12. Kanta-Hämeen jokaiseen yritykseen kannettuna. /SM

Näköislehteen pääset tästä >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi