5.8.2020 klo 15:12
Uutinen

Etää, liveä ja hybridiä – syksyllä tapahtuu

Syksyn tapahtumakalenteri on viimeisiä viilauksia vaille valmis. Tarjolla on jälleen monipuolinen aihekattaus, josta kannattaa merkata omat suosikit kalenteriin heti.

Syksyn käynnistää perinteinen golfmestaruustapahtuma. Loppuvuoden tapahtumat huipentuvat myyntiteemaisen BOOST-tapahtumasarjan päätöskiertueeseen – uusin myyntiaiheisin sisällöin. Väliin mahtuu aiheita verotuksesta hankintoihin, kansainvälistymiseen ja riskeihin varautumiseen. Yksinyrittäjiä hellitään hyvinvointivarikolla ja Yksinyrittäjäpäivän tietotaitokattauksella. Yritystreffejäkään ei ole unohdettu syyskauden tapahtumapaletista.

Tapahtumista kerromme tuttuun tapaan sunnuntaisin ilmestyvässä tapahtumakirjeessä. Ajankohtaisin tieto tapahtumista ja mahdollisista muutoksista löytyy aina nettisivuiltamme.

Online-tapahtumat ovat tulleet jäädäkseen

Korona vauhditti Uudenmaan Yrittäjien tapahtumien monipuolistumista. Perinteiset face-to-face -tapahtumat saivat keväällä rinnalleen webinaareja. Toteutimme yhteistyössä Novagon, Keuken ja BusinessMakerin kanssa myös kahdet kiitosta saaneet online-yritystreffit. Moni osallistuneista piti mahdollisuudesta osallistua lähtemättä matkaamaan fyysisesti. Toisaalta osallistuminen etänä on mahdollista, vaikka olisi matkoillakin. Myös tekniikka toimi hyvin. Kevään kokemusten perusteella etätapahtumat ovat tulleet jäädäkseen livekohtaamisten rinnalle.

Syksyllä testataan hybridimallia

Syksyllä kokeilemme muutamissa tilaisuuksissa mahdollisuutta osallistua samaan tapahtumaan joko livenä tai etänä. Tämä tuo uudenlaisia haasteita äänentoistoon ja tapahtuman jouhevaan kulkuun, mutta uutta kohti menemme avoimin ja uteliain mielin.

Myös face-to-face -tapahtumia on luvassa. Face-to-face -tapahtumiin liitämme usein jotain toiminnallisuutta, kuten Yksinyrittäjän varikko -tapahtumassa kehonkoostumusmittauksen. Paikan päälle kannattaa siis edelleen tulla, jos tilanne sen sallii! Jos lähitapaamisia joudutaan vielä rajoittamaan, siirrämme tilaisuuksia verkkoon.

Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden yrittäjätapahtumiin

Ensi vuoden tapahtumatarjontaa lähdemme toteuttamaan yhdessä jäsenistön kanssa. Järjestämme teams-yhteydellä 18.8. yhteiskehittämishetken, jossa haluamme kuulla erilaisten yrittäjien toiveita ja tarpeita tulevaisuuden tapahtumista. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Jos haluat liittyä mukaan keskusteluun, laita viestiä sanna.sassi@yrittajat.fi, niin kutsumme sinut mukaan.

Kuva: Petri Mast