17.10.2018 klo 11:05
Uutinen

Etelä-Karjalan Yrittäjät auttaa sote-yrittäjiä

Etelä-Karjalan Yrittäjät on perustanut tehonyrkin, sote-ryhmän, vaikuttamaan soteuudistuksen tuomiin muutoksiin. Uudistuksen lähestyessä paikalliset sote-yrittäjät ovat vaarassa jäädä isompien toimijoiden jalkoihin. Sote-ryhmä avustaa yrittäjiä valinnanvapauden koukeroissa. Ryhmän jäsenet edustavat eri sote-alojen yrityksiä Etelä-Karjalan alueella.

Puheenjohtajana toimii Lilla Saaristo (Hyvinvoinnin Vuoksi) Imatralta. Muita ryhmän jäseniä ovat Helena Puolakka (Terveyspalvelu Puolakka), Arja Piironen (Fysioterapia Virike), Mervi Karhu (Kotisairaanhoito MerviKarhu & Hermannikoti) ja Anne Repo (Nyt Ratkes). Lisäksi Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtari sekä hankintaneuvoja Pasi Toropainen ovat ryhmän tukena.

Ryhmän tehtävänä on olla pienten yrittäjien edunvalvojana. Erikoisosaaminen ja ketteryys ovat pienten yrittäjien vahvuus ja tätä vahvuutta on tarkoitus tuoda esille kaikissa yhteyksissä. Tarkoituksena on ensisijaisesti herättää keskustelua ja edesauttaa vuorovaikutusta. Ryhmä toivoo saavansa palautetta ja kysymyksiä jäsenyrityksiltä eteenpäin vietäväksi sekä pohdittavaksi. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti ennaltasovitun agendan mukaan.

Ryhmän ulkopuolella jäsenet edustavat tarpeen tullen Etelä-Karjalan Yrittäjiä ja sote-ryhmää erilaisissa sidos- ja työryhmissä sekä raportoi näistä edelleen. Ryhmä viestii keskenään, mutta ennen kaikkea ulospäin muille yrittäjille: Yrittäjän jaksaminen on soteuudistuksen puristuksissa nyt todella kovilla, joten haluamme olla aktiivisesti tukemassa yrittäjän hyvinvointia, Lilla Saaristo linjaa.

Lisätietoja:
Lilla Saaristo, varapuheenjohtaja, Etelä-Karjalan Yrittäjät, p. 050 514 6400
Jami Holtari, toimitusjohtaja, Etelä-Karjalan Yrittäjät, p. 0400 551435

Etelä-Karjalan Yrittäjät ry on Etelä-Karjalassa toimiva Suomen Yrittäjien aluejärjestö, kotipaikkanaan Lappeenrannan kaupunki. Toimialueella on 11 paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on yli 2000. Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut.
Missio: Etelä-Karjalan Yrittäjät on yrittäjyyden etevä edunvalvoja ja yritysten ärhäkkä äänitorvi Etelä-Karjalassa.
Visio: Eurot Etelä-Karjalaan! Yrittäjyys ja yrittäjäjärjestöjäsenyys kunnia-asiaksi!

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät noin 650 000 henkilöä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi