11.1.2019 klo 13:58
Uutinen

Etelä-Karjalasta ehdolla kolme yrittäjäyhdistystä vuoden parhaaksi

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä kahdeksassa eri kategoriassa. Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta. Parhaat palkitaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 1.2.2018 Silja Europalla.

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä, 200–500 jäsenyritystä sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi palkitaan Vuoden toimialajärjestö, Vuoden vaikuttaja, Vuoden tekijä, Vuoden viestijä.

Ruokolahti, Imatra ja Lappeenranta ehdolla

Ruokolahden Yrittäjät on ehdolla kategoriassa 100-199 jäsenyritystä. Yrittäjäyhdistys järjestää aktiivisesti jäsenilleen erilaisia kursseja sekä matkoja. Ruokolahden kunta on tiiviisti yhteistyössä mukana ja vaikutukset näkyvät positiivisesti molemmin puolin.

200-500 jäsenen kategoriassa on ehdolla Imatran Seudun Yrittäjät. Yrittäjäyhdistys toimii kahden kunnan, Imatran ja Rautjärven alueella ja on toiminnassaan aktiivinen molemmissa kunnissa. Säännöllisesti järjestettävät kaupunginjohtajan aamukahvit ja Y-klubi -toiminta ovat yrittäjien keskuudessa suosittuja tapahtumia.

Etelä-Karjalan jäsenmäärältään suurin yrittäjäyhdistys, Lappeenrannan Yrittäjät, on ehdolla yli 500 jäsenen kategoriassa parhaaksi. Yhdistys on ottanut veturin roolin alueen sidosryhmäyhteistyön kehittämisessä. Lisäksi yrittäjien edunvalvontaa on konkretisoitu järjestämällä eri puolueiden tapahtumia Lappeenrannassa. Lappeenrannan Yrittäjät voitti viime vuonna Vuoden viestijä -palkinnon.

– Eteläkarjalaisissa yrittäjäyhdistyksissä on tekemisen meininkiä! Yhdistykset ovat onnistuneet innostamaan jäseniään aktiivisiksi vaikuttajiksi ja yhteistyö kuntien kanssa kantaa hedelmää, iloitsee toimitusjohtaja Jami Holtari Etelä-Karjalan Yrittäjistä

– Nämä kolme onnistujaa ovat loistavia esimerkkejä, mutta koko maakunnan yrittäjäyhdistystoiminta on kovaa luokkaa, joka kunnassa, Holtari jatkaa.

Ehdotuksia palkittaviksi tuli ennätysmäärä

– Yhdistyksissä eri puolilla Suomea toimitaan mahtavasti yrittäjyyden hyväksi! Esiin nousee monipuolista yrittäjien hyvinvoinnista huolehtimista, koulutusta, vaikuttavaa kuntayhteistyötä ja kaikkien kuntalaisten iloksi järjestettyjä tapahtumia, järjestöjohtaja Hanna Hietala Suomen Yrittäjistä sanoo.

– Palkitsemisen kautta tätä tärkeää työtä saadaan tuoduksi esille, niin että kaikki voivat ottaa siitä mallia.

Vaikuttajafoorumi kokoaa puheenjohtajia 383 Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä yhteen Helsinkiin ja Silja Europalle.

Ole osa tarinaa

Etelä-Karjalan Yrittäjät on Etelä-Karjalassa toimiva Suomen Yrittäjien aluejärjestö, kotipaikkanaan Lappeenrannan kaupunki. Toimialueella on 11 paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 1900. Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut