23.11.2017 klo 19:57
Uutinen

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajisto säilyy ennallaan

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät valitsi syyskokouksessaan puheenjohtajistoon puheenjohtajaksi Anne Niemen ja varapuheenjohtajiksi Seija Ojajärven, Jani Takamaan ja Börje Norrgårdin.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistykset kokoontuivat Ähtäriin syyskokoukseen päättämään tulevan toiminnan suuntaviivoista. Esityslistalla oli mm. esitys siirtymisestä yhden vuosikokouksen käytäntöön ja organisaatiorakenteen uudistus. Ensimmäisen kerran jäsenille oli tarjolla myös muuta kokousohjelmaa – mahdollisuus saada henkilökohtaista apua digiongelmiin kokoustaukojen aikana. Kokouksen ajan paikalla oli Elisan digiklinikka ja digitalisti Jani Mäki yrittäjien apuna.

Ähtärin kaupungin edustaja Heikki Makkonen kertasi kunnan vaiheita työpaikkakehityksen osalta, joka ei menneiden vuosien osalta ole ollut kovin myönteinen. Makkonen totesi myös, että alueella toimii iso veneteollisuuden keskittymä sekä muutama jo pitkään toiminut yritys ja uusiakin yrityksiä on syntynyt.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi avasi kokouksen. Hän totesi, että aluejärjestön tulee olla sote- ja maakuntauudistuksen myllerryksessä valmis toimimaan maakunnallisena vaikuttajana ja tasaveroisena kumppanina.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Ähtärin paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Reija Kaskimäki.

Sääntömuutosesitys hyväksyttiin ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät siirtyy yhden vuosikokouksen käytäntöön.

Toimitusjohtaja Heikki Risikko esitteli toimintasuunnitelman ja talousarvion vuosille 2018. Sekä talousarvio että toimintasuunnitelma hyväksyttiin yksimielisesti. Toimintavuonna 2018 toimitaan uuden organisaatiomallin mukaisesti.

Puheenjohtajajistoon tulevalle kaksivuotiskaudelle valittiin puheenjohtajaksi Anne Niemi Vimpelistä, Seija Ojajärvi Soinista, Jani Takamaa Evijärveltä ja Börje Norrgård Kristiinankaupungista.