11.12.2018 klo 09:35
Uutinen

Etsimme projektipäällikköä JATKIS -hankkeeseen

Pohjois-Karjalan Yrittäjät etsii projektipäällikköä 1.1.2019 käynnistyvään JATKIS -hankkeeseen. Projektipäällikön tehtävänä on etsiä ja aktivoida jatkajia omistajanvaihdostilanteessa oleville yrityksille.

Yrityskauppoja ja sukupolvenvaihdoksia tehdään vuositasolla koko Suomessa noin 2 500, Pohjois-Karjalassa vastaava luku on noin 200.

Vaikka yrityskauppojen määrä onkin Suomessa jossain määrin viime vuosina lisääntynyt, yritystoiminnan jatkuvuuden näkökulmasta niitä pitäisi tapahtua paljon nykyistä enemmän. Pohjois-Karjalassa 17 % kaikista yrityksistä omistajanvaihdos on ajankohtainen seuraavan kahden vuoden aikana, 3-5 vuoden aikana omistajanvaihdos on ajankohtainen 15 % kaikista yrityksistä.

Varsinkin mikro- ja pk-yritykset kaipaavat tukea sekä omistajanvaihdokseen aktivoitumisessa että jatkajan löytämisessä, mutta myös omistajanvaihdoksen käytännön asioissa. Myös ostajat kaipaavat tietoa myytävistä yrityksistä ja asiantuntijoista, jotka voivat auttaa omistajanvaihdosprosessissa. JATKIS-hanke painottuu nimenomaan etsimään jatkajia pohjoiskarjalaisille yrityksille.

Projektipäällikön tehtävänä on etsiä ja aktivoida jatkajia omistajanvaihdostilanteessa oleville yrityksille.

Edellytämme hakijalta projektin menestyksekästä toteuttamista ja johtamista. Lisäksi edellytämme tuntemusta yrittäjyydestä, tiimityötaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua. Pohjoiskarjalaisen yrityselämän ja -verkostojen tuntemus katsotaan eduksi.

Onko sinulla rohkeus toteuttaa asioita toisin/uudella tavalla? Oletko innostunut ja avoin uusille jutuille? Silloin voisit olla etsimämme projektipäällikkö.

Projektipäällikön työsuhde on määräaikainen 1.1.2019 – 31.12.2020. Jos haettavalle hankkeelle saadaan myönteinen rahoituspäätös, työsuhde voi jatkua enintään hankkeen loppuun saakka. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemus ja cv palkkatoiveineen merja.blomberg@yrittajat.fi 21.12.2018 mennessä.

Lisätietoja; toimitusjohtaja Merja Blomberg p. 050 367 5194 (puhelutiedustelut 17.12. klo 9.00 – 12.00)