3.2.2018 klo 20:15
Uutinen

Fennia ja Elo palkitsivat Sauvon Yrittäjät vuoden paikallisyhdistyskumppanina

Fennia-konserni ja Elo ovat palkinneet Sauvon yrittäjät hyvästä kumppanuudesta. Vuoden paikallisyhdistyskumppani on omassa toiminnassaan hyödyntänyt yhteistyökumppanuutta jäsenistönsä hyväksi.

Fennia ja Elo jakoivat palkinnon Suomen Yrittäjien puheenjohtajapäivillä ensimmäistä kertaa. Palkintoon kuuluu 1 000 euron rahallinen tuki yhdistyksen toimintaan.

– Sauvon Yrittäjien toiminnassa kuvastuu erinomaisesti yhteistyön perimmäinen tarkoitus, sillä yhteistyöstä hyötyvät Sauvon Yrittäjien aktiivisuuden ansiosta niin järjestö kuin sen jäsenyrityksetkin, sanoo Fennian lounaisen alueen aluejohtaja Marko Leppänen.

Sauvon Yrittäjät tunnetaan aktiivisena ja vireänä yhdistyksenä, johon kuuluu lähes puolet kunnan yrityksistä. Järjestön toimintaan kuuluu muun muassa koulutustilaisuuksia, retkiä, tapahtumia ja hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa.

– Oli mielettömän hieno tunne voittaa Fennian ja Elon kumppanuuspalkinto. Kiinteä ja hyvä yhteistyö yhteistyökumppaneidemme kesken on toiminut erinomaisesti ja mahdollistaa jäsenyritysten palvelemisen. On ensiarvoisen tärkeää, että jokainen yrittäjämme voi hyvin, sanoo Sauvon Yrittäjien puheenjohtaja, Elämys Ämmi Oy:n yrittäjä Sanna Katajainen.

– Kiitos palkinnon, meillä on tänä vuonna entistäkin parempi mahdollisuus olla yrittäjiemme asialla. Koulutustilaisuuksia on jo toivottu ja toive tulee toteutumaan, Katajainen sanoo.

Leppänen muistuttaa, että hyviä kumppaneita ja hyvää yhteistyötä tarvitaan hyvien tulosten aikaansaamiseksi.

– Olemme saaneet tehdä hyvää yhteistyötä valtakunnallisesti laajan paikallisyhdistysverkon kanssa jo vuosikymmeniä. Tulevaisuuden nopeat muutokset haastavat niin meitä kuin järjestöäkin ja vaativat uudistumiskykyä eri yhteistyömuodoissa. Voimme yhdessä vastata näihin haasteisiin ja samalla vahvistaa yrittäjien äänen kuulumista päätöksenteossa myös tulevaisuudessa, Leppänen sanoo.

– Tämän tulevan tunnustuksen myötä toivomme kumppanuuden kehittyvän ja vahvistuvan myös tulevaisuudessa. Toivottavasti tunnustus myös kannustaa muitakin paikallisyhdistyksiä yhteistyön syventämiseen kanssamme, Leppänen jatkaa.