7.11.2020 klo 19:48
Uutinen

Forssan Yrittäjä 2020 Satu Järvinen: Ammattiosaamista, asiakaspalvelua ja yhteistoimintaa

Forssan Yrittäjäksi 2020 on valittu Satu Järvinen Optikko Kirkassilmä Oy:stä. Palkintoperusteissa mainittiin, että Järvinen on aktiivisesti nostanut yrittäjyyttä esille eri kanavissa, tehnyt määrätietoista kehitystyötä ja pysynyt ajan tasalla sote-sektorin kiemuroissa.

Satu Järvisen myönteinen asenne koronakriisinkin aikana on luonut uskoa kivijalkaliikkeiden selviytymiseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jopa kotikäyntien muodossa.

– Nuorena ja hullunrohkeana uskoin tähän ja aloitin ihan tyhjältä pöydältä. Olen vuosien varrella panostanut erityisesti lasten näkemiseen, kuivasilmäisyyteen ja silmien terveyden tutkimiseen sekä ajanmukaiseen teknologiaan. Laaja tuotevalikoima ja nopea muuntautumiskyky ovat olleet kilpailutekijöitä, millä itsenäinen optikkoyrittäjä pärjää vahvasti ketjuuntuneella toimialalla. Olemme kokeilleet esimerkiksi kotioptikkopalvelua, mistä palaute on ollut myönteistä, kuvailee yrittäjävaiheitaan Satu Järvinen.

Kaikkien kaveri haluaa oppia kaikilta

Satu Järvinen kertoo olevansa yrittäjänä ja yritysjohtajana kaikkien kaveri -tyyppiä. Hän on tyytyväinen siitä, että oma henkilökunta toimii itseohjautuvasti tarvitsematta puuttua jokaiseen asiaan. Forssan ja Loimaan liikkeissä työskentelee yhteensä seitsemän henkilöä.

Järvisen 20-vuotinen yrittäjätaival on nyt palkittu tuplapotilla, sillä hänet valittiin hiljattain myös Forssan seudun Yrittäjänaiseksi 2020.

– Yrittäjäkollegoiden kanssa olemme jakaneet kokemuksia sekä apua ja oppineet toisiltamme. Haluan myös aktiivisella toiminnallani yrittäjäjärjestöissä tarjota oman siivuni yhteiselle pärjäämisellemme. Koen yrittäjäpalkinnot tunnustuksena sille, että työni vuosien varrella on noteerattu kollegoiden keskuudessa, vakuuttaa Satu Järvinen.

Yrittäjägaala uudella tavalla – virtuaalisesti

Palkinto julkistettiin 7.11. Forssan Yrittäjien juhlagaalassa, mikä järjestettiin koronarajoitusten takia virtuaalisena livelähetyksenä studiosta käsin. Forssan Yrittäjien hallitus oli ennalta valinnut kolme kandidaattia vuoden yrittäjäpalkittavaksi. Satu Järvisen ohella muut ehdokkaat olivat BSV Automaatio Oy:n yrittäjät Juha ja Erkki Vehkanen sekä Salko Painting Oy:n yrittäjät Jouni Pulkkinen ja Ville Pajula.

BSV Automaatio Oy:n kahden sukupolven yrittäjät Juha ja Erkki Vehkanen ovat kehittäneet toimintaansa pitkään muuttuneilla kiinteistöautomaation markkinoilla ja pystyneet uudistumaan alan vahvasti digitalisoituessa. Vahva erikoisosaamisella on saavutettu asiakkaiden pitkäaikainen luottamus.

Salko Painting Oy:n yrittäjät Jouni Pulkkinen ja Ville Pajula ovat löytäneet oman menestystiensä erikoistumalla ikkunateollisuuden profiilituotannon alihankkijaksi monipuolistamalla tuotantoaan ja investoimalla rohkeasti uuteen teknologiaan. Yrittäjien vahva yhteistyö, luottamus toisiinsa ja pitkä osaaminen toimialalta on luonut menestyksen edellytykset.

Katso ehdokkaiden esittelyvideot:

BSV Automaatio

Optikko Kirkassilmä

Salko Painting

Lue ehdokkaiden esittelyt verkkouutisistamme:

BSV Automaatio

Optikko Kirkassilmä

Salko Painting