Kuva: Ida Laine

Forssassa tavataan ja ravataan kuninkaallisesti kesällä 2022

Kuninkuusravit saapuvat Forssaan heinäkuussa 2022. Jättitapahtumaan odotetaan 60 000 kävijää ja merkittävää myönteistä potkua taloudelle. Kansallisen kärkitapahtuman arvioidaan tuovan jopa 10 miljoonaa vierailijaeuroa seudulle.

Kuninkuusravien toiminnanjohtaja Elina Hirvonen haastaa kaikki toimijat mukaan valmistautumaan tulevaan tapahtumaan.

–Mukaan tarvitaan ehdottomasti myös lähialueiden yrittäjät, matkailu-, elämys-, majoitus- ja ravintolayritykset sekä kivijalkaliikkeiden palvelut. Lisäksi yhdistykset, seurat ja joukkueet ovat tärkeä voimavara, kun Kuninkuusravien onnistunutta läpivientiä tarkastellaan, Hirvonen vinkkaa.

Kuninkuusravit on heinäkuun viimeisellä viikolla, joka on vielä vilkasta lomasesonkia. Yrittäjien kannattaa ehdottomasti miettiä omia mahdollisuuksia palvella kävijöitä myös tapahtuma-alueen ulkopuolella, esimerkiksi muuttamalla aukioloaikoja tapahtuman ajaksi. Yrittäjät voivat tuoda omia palveluita tarjolle tapahtumaan esimerkiksi messualueelle.

– Tapahtumaan osallistuu entistä enemmän myös nuorempaa väkeä ja perheitä. Tämä on haastanut järjestämään palveluja monipuolisesti vauvasta vaariin, toteaa Hirvonen.

Talkoolaisille: Tule mukaan tekemään Kuninkuusraveja!
Yhdistyksille: Kuninkuusravit – Yhdistysilta Pilvenmäellä 12.11.
Majoitus: ravimajoitus.fi
Kulttuuriseteli: Liput kulttuurisetelillä

TULEVAT TAPAHTUMAT – linkeistä lisätietoa:
ke 10.11. klo 18 Opiskelijaravit
pe 12.11. klo 17-19 Yhdistysilta
la 4.12. klo 18 Pikkujouluravit & Harri&Ville Show
ma 13.12. klo 18 Magic Monday-ravit