3.12.2019 klo 12:26
Uutinen

FotoTiNooa tarjoaa ammattivalokuvaajan palveluja Myrskylässä

Nykyään lähes jokaisella on kännykässään kamera ja kuvia on helppo ottaa. Joskus kuitenkin niin yksityishenkilön kuin yrityksenkin taipaleella on tilanteita, jotka haluaa tallentaa laadukkaasti. Jos omat taidot ja laitteet eivät riitä, ammattikuvaaja voi olla ratkaisu. Myrskylässä näitä palveluja tarjoaa FotoTiNooa.

FotoTiNooa tarjoaa kokemuksella monipuolisia ammattivalokuvaajan palveluja Myrskylässä ja lähialueella. Liikkeen toimesta onnistuvat passikuvaukset, hääkuvaukset, henkilö- ja muotokuvaukset, lapsikuvaukset, erilaiset perhetilanteiden kuvaukset, kuten valmistujais- ja rippikuvaukset, lemmikkikuvaukset ja mitä nyt asiakas voikaan toivoa ja tilata.

Kuvassa Sami Helenius.

Kuvauksia voidaan tehdä joko FotoTiNooa studiossa tai sopimukseen mukaan asiakkaan haluamassa paikassa.

Yrityksille FotoTiNooa tarjoaa yrityskuvauspaketit, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan sopivaksi kokonaisuudeksi. Tuotekuvauksissa yksittäistuotteista laadukkaat kuvat niin verkkokauppaan kuin tuotekuvastoonkin. Henkilöstökuvauksissa henkilö esitellään yrityksen edustajana, juuri kuhunkin yritykseen ja henkilöön soveltuvalla tyylillä.

Yrityksen FotoTiNooa kotisivuille pääsee tästä: https://heleniussami.wixsite.com/fototinooa

Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on huomattavasti laajemmallakin alueella, osalla jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.