29.3.2017 klo 18:43
Uutinen

Franny-patsas Pekka Pirttikoskelle

VMP Varamiespalvelu palkitsi Huittisten Yrittäjien jäsenen Pekka Pirttikosken vuoden parhaana yrittäjänä. Lue lisää …

Vuoden suurimmassa franchisingtapahtumassa Suomen Franchising-yhdistyksen Franny Awardsissa palkittiin perjantaina 24.3.2017 jälleen kerran menestyjiä. Valtakunnan suurimpiin kuuluva henkilöstöketju VMP Varamiespalvelu palkitsi vuoden parhaana yrittäjänä huittislaisen Pekka Pirttikosken.

Pekka Pirttikoski aloitti VMP Varamiespalvelun aluepäällikkönä avaamalla Huittisten-Sastamalan toimipisteen vuonna 2002. Huittisten-Kankaanpään alue on kuulunut jatkuvasti VMP Varamiespalvelun suurimpiin alueisiin niin myynnin kuin tuloksenteon kannalta, joka on erinomainen saavutus talousalueen suhteellisen pieni koko huomioon ottaen.

Raati mainitsee perusteluissaan Pekka Pirttikosken ennakkoluulottomaksi ja positiivisessa mielessä mitään pelkäämättömäksi yrittäjäksi. Vuodesta 2010 asti itsenäisenä yrittäjänä Henkilöstöpalvelu Pirttikoski Oy:nä toiminut Pekka on vastannut Huittisten ja Kankaanpään toimipisteiden toiminnasta. Pekka on ottanut menestyksekkäästi ja ensimmäisten joukossa aina vastaan ketjun uudet toimintamallit ja palvelut sekä kehittänyt niitä asiakaslähtöisesti eteenpäin. Tästä ovat osoituksena useat ketjun vuosien varrella Pekalle myöntämät palkinnot: VMP Varamiespalvelun vuoden yllättäjä vuonna 2003, vuoden kehittäjä vuonna 2009, uudelleen valinta vuoden kehittäjäksi vuonna 2011 (nyt yrittäjästatuksella), vuoden myyjä -valinta vuonna 2012 sekä nyt valinta ketjun vuoden yrittäjäksi. Pekka Pirttikoski on ensimmäinen VMP Varamiespalvelussa toimiva, jolle on uransa aikana myönnetty vähintään kerran kaikki ketjun palkinnot.

Pekalla on edelleen lukuisa joukko asiakassuhteita, jotka ovat olleet voimassa jo 15 vuoden ajan toimipisteen avaamisesta lukien, joka kertoo toiminnan korkeasta laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Hän on pystynyt luomaan ja toteuttamaan ketjun konseptin puitteissa asiakkaiden sitoutuneisuutta lisääviä palveluja uusilla näkökulmilla ja ratkaisuehdotuksilla. Pekka Pirttikosken palkkalistoilla oli viime vuonna 267 työntekijää ja töissä oli keskim. 65 työntekijää joka pvä, joten hän on toiminta-alueellaan myös varsin merkittävä työllistäjä. Vuosittain Pekka palvelee henkilökuntansa kanssa noin 70 yritysasiakasta. Henkilöstöpalvelu Pirttikoski Oy:n liikevaihto oli 2016 2,7 milj. €. Liikevaihdon kasvu oli 2016 14,3 %. Lisäksi hän on Satakunnan ja Huittisten Yrittäjien sekä Satakunnan Kauppakamarin jäsen.