3.9.2017 klo 14:06
Uutinen

FRUSH kokoaa yhteen kiertotalouden toimijoita

Forssan Kehräämöllä järjestetään lokakuussa kiertotalouden startup-tapahtuma nimeltään FRUSH.

Tapahtumassa lähestytään kiertotalouden liiketoiminnan kehittämistä monelta eri kannalta.

– Maailma menee huikeaa vauhtia kohti uutta talousajattelua. On itse asiassa aika hämmästyttävää, kuinka myöhään kiertotalouteen on herätty. Muutos tarjoaa mahtavat mahdollisuudet uusiin tuotteisiin, palveluihin ja kaiken kaikkiaan liiketoimintaan, projektipäällikkö Sirpa Ojansuu tapahtuman järjestävästä Hämeen ammattikorkeakoulusta kertoo.

Järjestäjien mukaan FRUSH tarjoaa tilaisuuden omien innovaatioiden eteenpäin viemiseen, ja tilaisuuteen voi tulla mukaan myös kuulolle poimimaan uusia ideoita jatkokehittelyä varten.

Toimiville yrityksille on suunnattu tietoiskuja trendeistä ja ilmiöistä sekä niiden vaikutuksesta asiakastarpeiden muutokseen. Lisäksi asiaa on EU:n toiminnan painopisteistä sekä näköpiirissä olevista kehityssuunnista ja rahoituskanavista.

Tapahtumassa järjestetään myös innovaatiotyöpaja. Siellä voi miettiä ratkaisuja omien, havaittujen kehittämiskohteiden ympärille ja käyttää erilaisia innovaatiotekniikoita uuden liikeidean havaitsemiseen.

– Pitsauskilpailuun ja -työpajaan ovat tervetulleita myös omia ideoita jalostavat nykyiset yritykset, Ojansuu innostaa.

Kilpailun ideana on kolmivaiheinen kokonaisuus, jonka ensimmäisessä vaiheessa osallistujat pitsaavat ideansa kehittäjille. Tämän jälkeen myllytetään nopea kehittämistyöpaja ja sen jälkeen päästään pitsaamaan ideat tuomaristolle.

Tilaisuudessa saa palautetta, kehittämisehdotuksia ja evästystä rahoituksen hakemiseen. Kaupunkien ja kuntien aluekehittäminen on tapahtumassa esillä ja siitä kuullaan esimerkkejä rakentamisen, hankintatoimen ja kaupunkisuunnittelun näkökulmista.

Hamkin tutkimus- ja koulutusalojen edustajat ja opiskelijat ovat paikalla kuulemassa yritysten näkymistä ja valmiina tekemään yhteistyötä. Tapahtuman sivuille täältä >>

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi