8.2.2023 klo 10:45
Uutinen

Gamla Consulting Oy Riskcraft ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Viikon vieraana on vakuutusmeklari Hannu Vanhatalo.

Yrityksen nimi?

Gamla Consulting Oy Riskcraft

Yrittäjän nimi?

Hannu Vanhatalo

Yrittäjänä vuodesta?

2006

👉 Minut löydät

Web: riskcraft.fi
Blogi: vakuutusmajuri.fi
LinkedIn: www.linkedin.com/in/hannu-vanhatalo-insuranc-brokr

Yrityksen toimiala?

Vakuutusmeklari

Yrityksen tarina/historia lyhyesti?

Jäin vakuutusmeklarin tehtävistä vanhempainvapaalle nuorimman lapsen kanssa 2005. Vanhempainvapaan jälkeen perustin yrityksen.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tyypilliseen työpäivään kuuluu asiakkaiden vakuutuskirjojen tarkistamista ja niiden tietojen korjaamista ja päivittämistä sekä erilaisia vakuuttamiseen ja vahinkoihin liittyvien asioiden selvittämistä. Vakuutusten kilpailutuksia tehdessä aikaa kuluu asiakkaan vakuutustarpeen selvittämiseen ja tarjousten ja vakuutusehtojen vertailuun sekä tasapuolisen analyysin laatimiseen. Laadin myös vahinkoilmoituksia asiakkaiden puolesta ja tarkastan korvauspäätökset. Toisinaan niihin pitää tehdä muutoksenhakuja vakuutusyhtiöihin, lautakuntiin tai vakuutusoikeuteen.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Asiakkaani ovat pääasiassa pieniä yrityksiä, jotka haluavat vakuutusasioidensa hoituvan vähällä vaivalla, mutta ammattitaitoisesti. Kilpailuttamalla vakuutukset saa helposti jopa kolmanneksen hinnoista pois. Muutoksenhauilla saadaan käännettyä vakuutusyhtiön epäämiä vahinkoja korvattaviksi.

Miten purat stressiä?

Soitan kontrabassoa Bluegrass-yhtyeessä (Self Rising Flour), treenaan Krav Magaa, valokuvaan (pääasiassa) muodostelmaluistelua.


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.
Haluaisitko sinä olla meidän viikon vieras?
Voit tiedustella vapaita paikkoja maililla: anni.onnela@yrittajat.fi

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >