Ville "Viki" Eerikkilä, Miia Tervo, Antti Autti ja Rosa Coste
25.3.2024 klo 07:20
Uutinen

Get Together kokoaa yli sata nuorta yrittäjää Rovaniemelle – ”Osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa hauskalla ja rennolla tavalla”

Nuorten yrittäjien Get Together on verkostoitumistapahtuma, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja yhteisöllisyydestä. Tapahtuma on järjestetty Lapissa viimeksi vajaa 10 vuotta sitten.

Valtakunnallinen nuorten yrittäjien Get Together järjestetään Rovaniemellä 24.–25.5.2024. Luvassa on kiinnostavia puheenvuoroja, uusia tuttavuuksia ja alkavan kesän juhlaa.

Tapahtumaan odotetaan reilusti yli sataa osallistujaa ympäri Suomen.

– On mahtavaa järjestää Get Together Rovaniemellä. Rovaniemi on arktinen pääkaupunkimme, jossa erityisesti etelämmästä tulevat osallistujat saavat läpileikkauksen lappilaisista elinkeinoista, kulttuurista ja laajan maakunnan ihmisistä, kertoo Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen.

– Lappilaisilla nuorilla yrittäjillä on mahtava tilaisuus osallistua tapahtumaan juuri tänä vuonna, kun Get Together pitkästä aikaa järjestetään näillä leveyspiireillä. He saavat mahdollisuuden verkostoitua laajasti maakunnan ulkopuolelta tulevien yrittäjien kanssa ja pääsevät halutessaan osaksi valtakunnallista nuorten yrittäjien verkostoa tai jopa löytämään uusia kumppanuuksia.

Perjantain seminaaripäivää vietetään Arktikumissa. Kuva: DANIEL KORDAN – ARKTIKUM

Juontajana Yle X:stä tuttu Ville ”Viki” Eerikkilä, puhujina Miia Tervo ja Antti Autti

Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, kuten rovaniemeläisen ammattilaislumilautailijan ja yrittäjän Antti Autin sekä kirjailija ja ohjaaja Miia Tervon puheenvuorot. He tulevat kertomaan oman tiensä löytämisestä, vaikeuksien voittamisesta ja luovasta työstä.

– Miian ja Antin lisäksi on kolmaskin puhuja, joka paljastuu vasta tapahtumassa, Kauppinen vihjaa.

Perjantain seminaarin juontaa Yle X:stä tutuksi tullut Ville ”Viki” Eerikkilä. Illalla yhdessäolo jatkuu cocktail-tilaisuudessa, jossa esiintyy rovaniemeläinen R&B- ja soul-musiikin sanansaattaja Rosa Coste.

Kuva: ADVENTURE RACE 2023

Yrittäjyys on luovaa seikkailua, jossa timantteja syntyy routaisissa olosuhteissa

Get Togetherin osallistujat pääsevät mukaan paikalliseen työhyvinvointiseikkailuun Adventure Raceen. Seikkailu koostuu erilaisista tehtävärasteista, jotka joukkueiden tulee ratkaista. Kyse ei ole Get Togetherin osallistujen osalta kilpailusta, vaan leikkimielisestä tehtäväradasta.

Nuoret jaetaan ennakkoon joukkueisiin, jotka he saavat tietää edellisenä iltana.

– Lauantaina ryhdytään todella verkostoitumaan. Seikkailussa leikkimielisesti hiotaan yhteistyötaitoja, löydetään uusia tuttavuuksia ja nautitaan ulkoilmasta, Kauppinen kertoo.

– Tavoite on, että osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa hauskalla ja rennolla tavalla.

Get Together on ainutlaatuinen tapahtuma Suomessa

Suomen Yrittäjien aluejärjestöt järjestävät tapahtumaa vuorollaan ympäri Suomen. Lapissa Get Together on järjestetty edellisen kerran noin 10 vuotta sitten Kittilän Levillä.

– Nuorten yrittäjien kannattaa osallistua Get Togetheriin, koska siellä he pääsevät tutustumaan ikäisiinsä yrittäjiin ympäri Suomen ja saavat ikimuistoisia kokemuksia, Kauppinen summaa.

Tapahtumasta voi löytää uusia yhteistyökumppaneita. Varmaa on, että verkosto kasvaa – ja sen mukana vertaistuki.

– Get Togetherin jälkeen on kiva törmätä tuttuihin eri puolilla Suomea ja muistella yhdessä koettuja hetkiä, Kauppinen kertoo.