Tietokone, läppäri
Kuva: Getty Images

Googlen ja yrittäjien kiertue auttaa pk-yrityksiä digitalisoitumisessa

Google, Suomen Yrittäjät ja Suomen Yrittäjänaiset järjestävät tammikuussa kiertueen, jolla keskustellaan yrittäjyydestä ja digitalisaatiosta sekä opitaan uusia digitaitoja.

Grow with Google -kiertue järjestetään 12.–27. tammikuuta neljällä paikkakunnalla. Kiertue kokoaa Tampereella (12.1.), Turussa (13.1.), Vaasassa (26.1.) ja Oulussa (27.1.) yhteen paikkakunnan yrittäjiä ja päättäjiä keskustelemaan pk-yritysten digitalisoitumisesta. Osallistujat pääsevät myös verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa. Grow with Google -kiertueen toteuttavat yhteistyössä Google, Suomen Yrittäjät ja Suomen Yrittäjänaiset.

Kaikki Grow with Google -kiertueen tapahtumat ovat maksuttomia. Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa www.diginousu.fi/kiertue

Tapahtumien tarkoituksena on herättää keskustelua paikallisesta yrittäjyydestä sekä lisätä tietoa digitalisaation tuomista mahdollisuuksista pk-yrityksille. Kiertueen aikana palkitaan neljä digiloikan tehnyttä ja toimintaansa pandemian aikana tehnyttä yritystä.

Päivien aikana kuullaan yrittäjätarinoita sekä opitaan esimerkiksi hakukonemarkkinointia, analytiikkaa sekä sosiaalisen median käyttöä yrityksessä. Koulutuksia voi seurata sekä paikan päällä että etänä.

Tapahtuman järjestäjät noudattavat tapahtuman aikana voimassa olevia viranomaisten suosituksia koskien turvavälejä, kokoontumisrajoituksia sekä henkilökohtaisten suojavälineiden käyttöä.

Muita kiinnostavia aiheita

Toimitus
Toimitus