2.3.2020 klo 09:20
Uutinen

Hae mukaan Suomen ensimmäiselle valtakunnalliselle Keksintöjen Kasvupolulle!

Etsimme innovatiivisia ja kasvuhaluisia yrityksiä mukaan Keksintöjen Kasvupolulle

Keksintöjen Viikko on jo 14 vuoden ajan auttanut yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä. Nyt Kehittämisyhtiö Witaksella on ilo ja kunnia olla lanseeraamassa Suomen ensimmäistä Keksintöjen Kasvupolkua yhteistyössä Kasvu Openin, Viitasaaren kaupungin sekä Pisla Oy:n kanssa.

Keksintöjen Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -sparrausohjelmaa, joka tarjoa yrityksille maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen. Mukaan kasvupolulle etsitään kasvuhaluisia yrityksiä, joilla on innovatiivisia ideoita, tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja.

Keksintöjen Kasvupolulle voivat hakea valtakunnallisesti kaikki omaan ideaansa/tuotteeseensa uskovat yritykset toimialaan tai ikään katsomatta. Hakevalta yritykseltä kuitenkin odotetaan, että suojausasiat, kuten patentit, ovat huomioitu ja vähintäänkin hakuvaiheessa. Hakijoiden joukosta tuomaristo valitsee mukaan kasvupolulle 15 kiinnostavinta yritystä. Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa, jotka auttavat valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Kehittämisyhtiö Witas ja Viitasaaren kaupunki toivottavat kaikki Keksintöjen Kasvupolulle hakeneet yritykset tervetulleiksi esittelemään omia ideoitaan ja verkostoitumaan

Keksintöjen Viikko -tapahtumaan 2.-3.10.2020 Viitasaarelle.

Haku Keksintöjen Kasvupolulle on nyt auki ja mukaan voi hakea 1.4.2020 saakka.

Lue lisää

www.keksintojenviikko.fi/keksintojen_kasvupolku_319

https://kasvuopen.fi/kasvupolut/keksintojen-kasvupolku/

Lisätietoja

Tapani Laitinen

Kehittämisyhtiö Witas Oy

tapani.laitinen@witas.fi

puh. 040 152 0112

Marja Vähäsarja

Kehittämisyhtiö Witas Oy

marja.vahasarja@witas.fi

puh. 044 459 6833

Laura Hännikäinen

Kasvu Open

laura.hannikainen@kasvuopen.fi

puh. 040 653 5307