3.5.2019 klo 16:01
Uutinen

Haemme hankintaneuvojaa

HankintaHelppi (kulkee myös nimellä Parempia ja vaikuttavampia hankintoja Pohjois-Savoon) on Savon Yrittäjien toteuttama ESR-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on lisätä hankintayksiköiden (julkiset toimijat) ja pohjoissavolaisten pk-yritysten hankintaosaamista sekä kannustaa yrityksiä osallistumaan maakunnan julkisiin hankintoihin.

Haemme tiimiimme hankintaneuvonnan ammattilaista, jonka tehtävänä on toteuttaa kanssamme ostopalveluna hankinta-aiheisia koulutuksia (10) ja hankintaneuvontaa Pohjois-Savon alueen hankintayksiköille ja yrityksille. Osana hankintaneuvojan tehtäviä tulee olemaan myös palveluista viestiminen kohderyhmille sekä muut hankkeelle säädetyt tehtävät yhdessä muun tiimin jäsenten kanssa.

Hankintaneuvojan asiantuntijapalveluista on tehty hankintailmoitus Hilmassa. Ilmoitus on voimassa 16.5.2019 klo 15 saakka. Lisää hankintaneuvonnan kilpailutuksesta voi lukea täältä:

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista hankintaneuvonnan osaamista, joustavaa ja itsenäistä työotetta, kohderyhmätuntemusta, hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja sekä tavoitteellisuutta vaikuttaa hankintojen osalta Pohjois-Savon menestykseen.

Lisätietoja:
Savon Yrittäjät Mia Simpanen, projektipäällikkö/ Parempia ja vaikuttavampia hankintoja Pohjois-Savoon -hanke: mia.simpanen(at)yrittajat.fi, p. 044 3680 505
Niko Knuutinen, projektikoordinaattori/ Parempia ja vaikuttavampia hankintoja Pohjois-Savoon -hanke: niko.knuutinen(at)yrittajat.fi, p. 050 4762 093