Haemme projektipäällikköä edistämään yritysten myyntikuntoa

ESR-rahoitteinen hanke YrityskaupaKS – myyntikuntoa ja ostopolkuja Keski-Suomeen tukee alueemme yrittäjiä omistajanvaihdoksissa tietoa lisäämällä, verkostoitumista edistämällä sekä uusien markkinointimahdollisuuksien kautta. Hanke auttaa yrittäjiä kehittämään yrityksensä myyntikuntoa ja rakentaa vaikuttavia kohtaamisia ostajien sekä myyjien välille. Hankkeessa kehitetään myös omistajanvaihdoksia edistävien organisaatioiden henkilöstön osaamista sekä omistajanvaihdosekosysteemiä Keski-Suomessa yhteistyössä kansallisen verkoston kanssa. Hanke alkaa 1.2.2024 ja kestää 31.5.2026 saakka.

Projektipäällikön työhön kuuluvat hankkeen edistämiseen sekä hallintoon liittyvät päällikkötehtävät, yritysten ja verkoston sparraus sekä tilaisuuksien järjestäminen ja fasilitointi. Viestintä sosiaalisessa mediassa on tärkeä osa työtä. Työparina projektipäällikölle toimii omistajanvaihdosasiantuntija kehittämisyhtiö Witaksella. Kaksikko työskentelee tiiminä ja tiiviissä yhteistyössä Keski-Suomen Yrittäjien, Witas Oy:n sekä hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hakijalta odotamme kokemusta yritysneuvonnasta ja projektimaisesta työskentelystä sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tiimityöskentelytaidot itsenäisellä työotteella ovat välttämättömiä. Kokemus ESR-hankkeiden tai muiden julkisten hankkeiden hallinnoinnista on eduksi. Työ edellyttää matkustamista Keski-Suomen alueella ja jonkin verran koko maassa. Työsuhteessa noudatetaan joustavia työaikoja.

Hae iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Keski-Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän järjestö, joka ajaa pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Keski-Suomen Yrittäjien toiminta rakentuu 26 paikallisyhdistyksestä ja 3100 yrittäjäjäsenestä. Toimistollamme yrittäjiä palvelee viiden hengen tiimi. Järjestö on sekä alueemme yrittäjiä kokoava kansanliike että vaikuttava ja arvostettu elinkeinotoimija. Kuulumme Suomen Yrittäjiin.

Tehtävän täyttäminen edellyttää lopullista rahoituspäätöstä hankkeelle.

Täytä hakemuksesi viimeistään 3.1. osoitteessa: https://questionnaires.jobilla.com/ba6dd520-54bd-4c30-86b9-bd0d8abdba1e

Lisätiedot: Sanna-Mari Jyräkoski, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi, p. 050 563 7780