26.10.2018 klo 09:28
Uutinen

Haemme Yritys oppii ja menestyy palveluun kolmea (3) yritysyhteyshenkilöä

Yritys oppii ja menestyy palvelulla halutaan vahvistaa yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tukea näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia. Hankkeen tärkeä tavoite on saada yritykset ymmärtämään se, mitä digitalisoituminen merkitsee.

Haemme Yritys oppii ja menestyy palveluun kolmea (3) yritysyhteyshenkilöä

Yritys oppii ja menestyy 2 palvelulla halutaan vahvistaa yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tukea näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia. Hankkeen tärkeä tavoite on saada yritykset ymmärtämään se, mitä digitalisoituminen merkitsee. Tämän ymmärryksen vahvistaminen on tulevaisuuden kilpailukyvyn ja uudistumisen kannalta olennaista ja siksi digitalisoituminen yhdistetään kaikkiin koulutussisältöihin.

Etsimme nyt tiimiin

Kolmea (3) Yritysyhteyshenkilöä,

joiden tehtävänä on tavata yrityksiä ja tehdä niissä osaamiskartoituksia sekä yrittäjille että yritysten henkilöstölle ja analysoida kartoitusten tuloksia. Tiedot kootaan sähköiseen C&Q järjestelmään. Kartoitusten perusteella yritysyhteyshenkilö kokoaa koulutustarpeita sekä tekee tilaukset koulutuksista ja järjestää niitä kohdealueen yrityksille. Iso osa työstä on myös koota alkaviin koulutuksiin yrittäjiä ja yritysten henkilöstöä eli työ on myös myyntityötä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää yritystoiminnan ja yritysten kehittämisen osaamista. Työssä menestymistä tukee myös julkisten yrityspalveluiden ja –tukien, yrittäjyyteen liittyvien hankkeiden ja organisaatioiden tuntemusta, sillä työ on sekä oman hankkeen että näiden eri tahojen palvelujen pariin ohjaamista. Yritysyhteyshenkilön on tärkeää nähdä koulutuksen merkitys sekä sen mahdollisuudet yksilön ja yrityksen kehittämisen kannalta. Työssä on hahmotettava kokonaisuudet, osattava organisoida ja suunnitella. Yritysyhteyshenkilöt osallistuvat aktiivisesti projektin suunnittelu- ja tiimityöhön.

Arvostamme ESR-hanketuntemusta, sillä työ sisältää paljon myös pakollisten raportointilomakkeiden keräämistä. Tämän lisäksi etsimme aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja, ATK- taitoja ja sosiaalisen median osaamista. Edellytämme omaa autoa ja alueella matkustusvalmiutta.

Yritysyhteyshenkilöistä yhtä haemme Kuopioon (toimipaikka Kuopio/ Savon Yrittäjät) toista haemme Varkaus- Leppävirta alueelle (toimipaikka Varkaudessa/ Navitas Kehitys Oy) sekä kolmatta SavoGrow:n toiminta-alueelle (toimipaikka Suonenjoella/ Kehitysyhtiö Savogrow Oy) 2.1.2019 -30.11.2020 väliseksi ajaksi.

Rekrytointi hoidetaan ns. yhteisrekrytointina, jolloin työnhakija antaa hakemuksen jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan osatoteuttajien kesken ja haastatteluissa voi olla mukana Navitas Yrityspalvelujen, Kehitysyhtiö SavoGrown ja Savon Yrittäjien edustus. Hakija voi hakea yhtä tai useampaa tehtävää, mutta hakemus on teknisistä syistä jätettävä kuhunkin tehtävään erikseen. Haastattelut järjestetään viikolla 47.

Työsuhteet ovat määräaikaisia. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä. Valitun henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus palkkatoiveineen + CV tulee lähettää Suonenjoen paikan osalta sähköpostilla osoitteeseen olli.tiainen(at)savogrow.fi, Varkauden ja Kuopion osalta projektipäällikkö mia.hakulinen(at)yrittajat.fi ke 14.11.2018 klo 12 mennessä. Emme vastaa puhelintiedusteluihin.

Yritys oppii ja menestyy -palvelu

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu etsii ja ratkaisee yritysten todelliset koulutustarpeet. Pääosin Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke tarjoaa yrityksille osaamiskartoituksen pohjalta edullisia tuettuja koulutuksia Pohjois-Savossa 31.12.2020 saakka.

Yritys oppii ja menestyy -hankkeessa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Hankkeessa vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia.

EU-tuetut koulutukset

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille pk-yrittäjille ja yritysten henkilöstölle. EU -tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja on huomioitu koulutushinnassa 100€/päivä/osallistuja (tuettu hinta 100€/ pvä kerryttää osallistuvan yrityksen DeMinimis -tukea; DeMinimis tuki on koulutuskohtainen ja siitä saa YOM henkilöstöltä lisätietoja). Koulutuksiin voivat osallistua myös kohderyhmään kuulumattomat henkilöt (esim. kuntien, yhdistysten, isojen yritysten edustajat) erillishinnalla, joka on laskettu koulutuskohtaisesti. Ajankohtaiset koulutukset alueittain löydät >> tästä.

Otamme vastaan myös uusia ehdotuksia koulutussisällöistä ja voit esittää meille toiveita >> tällä lomakkeella.

Hankkeessa ovat mukana osatoteuttajina Kehitysyhtiö SavoGrow, Navitas Kehitys ja Ylä- Savon koulutuskuntayhtymä. Hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta.

SEURAA MEITÄ SOMESSA

YOM-palvelun löydät myös Instagramista, YouTubesta ja Facebookista – käy tykkäämässä!

Instagram: yrittajanmatkassa
www.instagram.com/yrittajanmatkassa/

www.facebook.com/yompalvelu/